• 24-11-2005, 17:10:11
    #1
    Misafir
    Arkadaşlar bugün adsense'den bir mail aldım.
    Kullanmadıgım bir hesap var. Bu ay başında kullanıyordum son 1 haftadır kullanmıyorum. Ama yinede gösterim/tıklama oluyordu. Nerden geldiğinide bilmiyordum bu gösterim ve tıklamanın. Şimdi aldıgım maili buraya kopyalayacağım. Bu sitelerin sahipleri her kim ise, ki birisinin whoisinde Fatih Ürek yazıyor. Doğaldır sülalece oğlandır, nonoştur, i.ne' dir böyleleri. Neyse, hesapta sorun yok. Ama neden bunlara birilerinin kazancları batar anlamıyorum. ******** Sonuçta bana bir zararı dokunmamış, aksine bu reklamı yayınlayan siteler adsense'den banlanmıştır. Fakat bu elemanlar gerçekten böyle birşey yaptılar ise, ve ben bunları bulursam, toplum temizliği açısından, **********!

    Alıntı
    Merhaba xxxx,

    AdSense hesabınızı gözden geçirirken, politikalarımıza uymayan içerik
    barındıran sayfalarda Google reklamları gösterdiğinizi farkettik.
    Mesela, www.harikamp3.net, www.muzikara.net
    üzerindeki içeriğin politikalarımıza uymadığını gördük.

    Program politikalarımızda da belirtildiği üzere, AdSense yayımcıları
    AdSense reklamlarını aşağıdakilerle alakalı içeriğin bulunduğu
    sayfalarda gösteremezler:

    * Telif hakkı bulunan malzemeler (ses veya görüntü dosyaları gibi)

    Sonuç olarak, www.nakarat.net, www.harikamp3.net ve www.muzikara.net
    üzerinde reklam dağıtımını durdurduk.

    AdSense hesabınız hala etkin. Fakat, program politikalarımızı gözden
    geçirmenizi (https://www.google.com/adsense/policies?hl=tr) ve tüm
    sayfalarınızın politikalarımızla uyum içinde olduğundan emin olmanızı
    tavsiye ederiz.

    Unutmayın ki ileride başka ihlaller de tespit edersek hesabınızı
    durdurabiliriz. Anlayışınız için teşekkürler.]

    Saygılar,

    Google AdSense Ekibi
    Google bir yanlışlık yaptı ise üstte yazdıklarım için özür diler, aynı kelimelerin daha fazlasını google'a iade ederim.
    Bilginize.
  • 24-11-2005, 17:19:49
    #2
    muzikara.net in sahibi :

    www.damga.net yeniforum.net sohbethane.com sitelerinin sahibi simdi sana msn de adamın msn sini veriyorum arki online
  • 24-11-2005, 17:31:41
    #3
    Herhalde artık google da başkalarının başkalarını attırmak için alakasız sitelerde reklam gösterdiğini anladı.

    En güzeli kullanıcı panelinden eklenilel domainler dışında kodun reklam çıkarmaması ama nedense bunu yapmıyor adsense ya istedikleri adamı istediklerinde atmak için bahane arıyorlar ya da gerçekten salaklar.

    bir de mesajında ufak rötüşlar yaptım. zaten mesajın gidişinden seni tanıyanlar neler söylemiş olduğunu rahatlıkla anladılar...

    mümkünse google a herhalde bir mesaj atmışsındır. olur ya günün birinde cevaplandırırlarsa bana haber ver lütfen. (tabii bu siteler ile olan ilişkiler hakkında da bir gelişme olur ise lütfen bildir, bir yerden beni de ilgilendiriyor..)

    saygılar
  • 24-11-2005, 18:07:23
    #4
    Misafir
    Mail atmadım abi. Atmayacağımda zaten. O hesabın screen'ini gecen gün yayınlamıştım forumda zaten. 2500 $ felan bir para var içinde. O hesabı kullanmıyorum dediğim gibi. Başka bir hesapta kullanmıyorum. Yani adsense ile işim yok.
    O hesaptan geçmiştim ben zaten. Çünkü bu bilgisayardan login oldugum tüm hesaplar banlandı. Yalnızca bu bahsi geçen hesap kalmış. Onuda ne zaman banlarlar diye bekliyorum. Işin enteresan tarafı bu hesabın baglı bulundugu mail adresini kullanmıyorum. Sadece banlanmışmıyım diye bakayım dedim. Baktım Google adsense.. diye başlayan bir mail. Tüm ipler koptu tamam derken maile baktım durum öyle değilmiş. Neyse dediğim gibi evdeki bilgisayardan login olup kontrol ettiğim tüm hesaplar banlandı. Yalnızca bu kalmış..Hergün Internet cafe'ye gidip login olup bakmayacagıma göre, şimdilik adsense ile işim olmaz.
  • 24-11-2005, 20:46:12
    #5
    en tehlikeli iş internet cafeden adsense hesabına bakmak arkadaşlar.
    cafeye gelen bir müşteri olurda sizin siteye girerde reklamlara tıklarsa google sahte klik diye anında atıyor
  • 24-11-2005, 21:14:01
    #6
    Banada aynı mail geldi ama ben kendim sitemde yayınlıyordum ama bazı mp3 sitelerinde hala google reklamlarını görüyorum. kullananlar var. bu nasıl oluyor peki yane bana bu mail 23 ünde gelmis ben 23 ünde kodu kaldırayım sonra tekrar yayınlayım. Diğer mp3 siteleri bunu mu yapıyor yane.

    Merhaba Onur,

    AdSense hesabınızı gözden geçirirken, politikalarımıza uymayan içerik
    barındıran sayfalarda Google reklamları gösterdiğinizi farkettik.
    Mesela, yuklemp3.com üzerindeki içeriğin politikalarımıza uymadığını
    gördük.

    Program politikalarımızda da belirtildiği üzere, AdSense yayımcıları
    AdSense reklamlarını aşağıdakilerle alakalı içeriğin bulunduğu
    sayfalarda gösteremezler:

    * Telif hakkı bulunan malzemeler
    * AdSense kodu IFRAMEle yuvalamak yasakdi

    Sonuç olarak, yuklemp3.com üzerinde reklam dağıtımını durdurduk. Lütfen
    www.forexsites.net'de olan Google reklamlarını web sitenizde göstermek
    için AdSense reklamlarında değişiklik yapmadan kopyalayıp yapıştırmanız
    gerekir. Lütfen reklam kodunu, AdSense hesabınız altındaki 'Ayarlar'
    sekmesinde yer alan 'Reklam düzen kodu' adlı sayfadan seçip olduğu gibi
    kopyalayın ve web sitenizin kaynak koduna doğrudan kopyalayın.

    AdSense hesabınız hala etkin. Fakat, program politikalarımızı gözden
    geçirmenizi (https://www.google.com/adsense/policies?hl=tr) ve tüm
    sayfalarınızın politikalarımızla uyum içinde olduğundan emin olmanızı
    tavsiye ederiz.

    Unutmayın ki ileride başka ihlaller de tespit edersek hesabınızı
    durdurabiliriz. Anlayışınız için teşekkürler.


    Saygılar,

    Google AdSense Ekibi
  • 24-11-2005, 21:52:16
    #7
    Misafir
    mailde nakarat.net'te yazıyor, bizim suat'ın sitesi değilmiydi o
  • 24-11-2005, 21:55:51
    #8
    Misafir
    Üst tarafta silmişim Nakarat'ı, alt tarafta silmeyi unutmuşum. Vedat ile kişisel olarak konuşurum. Bi ara, bahsi geçen hesabı Vedat kullanmıştı. O na daha önce söylemiştim ben zaten, kod bir yerlerde gösteriliyor diye. Kendiside kaldırdıgını söylemişti.
    Söylediklerim Vedat için geçerli değil. Çünkü bir ara dediğim gibi hesabı kullanmıştı.