selam arkadaşlar. benim teknolojist isminde bir sitem var google webmaster dan site haritaları ile uğraşırken sitemi doğrulamamı istedi. daha önce doğrulamak için vermiş olduğu html dosyasını silip yine verdiği kodda bir html dosyası oluşturdum ama doğrulamaya bastığımda 404 hatası verdiğini gördüm. google webmaster da site doğrulama için kullanacağın html dosyasını koyacağınız yer konusunda yardım ederken gösterdiği yere tıklıyorum www.sitedadi.com/909qwkalsdfkaf.html gibi. oraya tıklayınca bir sorun yok, dosya doğru yerde yani ama tekrar doğrulamaya çalışınca 404 veriyor. bir kaç kere denedim olmadı. sonra meta tag ekledim sitemin index.php sayfasına. tekrar doğrulamayı denedim lakin yine meta tagı bulamıyoruz diye hata veriyor. üstelik kodu tam doğru yere head ve /head tagları arasına yerleştirdim. sizce sorun ne olabilir bir bilginiz var mı ?
teşekkürler.
Google Webmaster Sorunu
3
●328
- 16-02-2009, 19:38:48Üyeliği durduruldu
- 16-02-2009, 19:53:02Üyeliği durdurulduKontrol panelinden sil siteni
Tekrar ekle, html sayfası ekleyerek doğrulamayı seç ;
909qwkalsdfkaf.html << bunun gibi verilen ismi kopyala masa üstüne bi .txt dosyası aç sonra farklı kaydet de ismini kopyadağın .html yi yapıştır..
Yaptıgım html dosyasını ftpye public_html nin içine at tekrar doğrula ? - 16-02-2009, 19:59:36Üyeliği durdurulduteşekkür ederim. dediğinin aynısını yaptım; siteyi silip tekrar ekledim tekrar html doğrulaması yapmaya çalıştım fakat html dosya ismi sildiğim site ile aynı idi zaten. her ihtimale karşı hosttan dosyayı silip yeni bir tane oluşturdum, doğrulamaya çalıştım ama olmadı..
- 16-02-2009, 20:04:20Üyeliği durdurulduO zaman şunu dene ;
Eğer siteyi www.siteadı.com şeklinde eklediysen onu sil siteadı.com şeklinde ekle..
Yok eğer siteadı.com şeklinde eklediysen onu sil www.siteadı.com şeklinde ekle