Hosting sitemizi çaldılar...
14
●1.013
- 15-02-2009, 00:20:02Ah kardeşim ah ne insanlar var bildiğin gibi değil benin sitemde günlük 1000 ziyaretçi çeken tek bir sayfamı olduğu gibi yazılan yazılar, metataglar, resimler ve hatta resimlerin urllerini bile benim hostumdan çekiyor + olduğu gibi gönderilmiş olan yorumlarıda kopyalıyarak kendi sitesine koyan bir blog yazarı ile karşılaştım.
Yüzsüzlüğün bukadarıda olamazki hemen whois bilgileriye ulaşarak telefon açıp telefonda ihtar çektim, akabinde kaldırdı.
Aynı durum sendede yahu kardeşim referansları dahi alırken hiçmi utanmadın.
Bu tarzda emek hırsızlığını yapanları en azından topluma karşı fişleyeceksin. Bu fişlenme ilerki zamanlarda mutlaka pozitif olarak geri dönüşüm sağlayacaktır. - 15-02-2009, 00:30:01Sizin olaya da üzüldüm. Böyle emek hırsızlarına hak ettiği değeri, istedikleri şekilde vermek şart. Yoksa adam olamazlar...plaketkupa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle