Merhaba arkadaşlar;
İlçemiz için 24 saat yayın yapacak bir internet televizyonu açmayı planlıyorum. Reji odan hazır. Her türlü ekipmanım hazır. Bana sadece görüntüleri ve sesleri servere nasıl göndereceğim lazım.
Windows media server == Sunucudaki görüntüyü alan program
Windows media encoder == benim görüntüyü göndereceğim program
Benim bilmediğim konu evden yayını nasıl yapıcam ayrıca serverden nasıl çekicem.
Bir de yayın anında alt yazıları filan verebileceğim Tv reji programını nereden bulabilirim acaba ?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Tv yayın için ?
8
●437
- 31-12-2008, 02:12:17Üyeliği durduruldu
- 31-12-2008, 04:57:33Üyeliği durdurulduyayın fikri güzel, bu konuda başka bir tavsiye vermek isterim. 2009 yılından itibaren sanıyorum after effects de işlenmiş özel görüntü uygulamaları web dünyasında önemli yer tutacak. Kalitesiz salt yayıncılık yerine özel görüntü ve ses efektleri ile harmanlanan teknik yayınlar daha ön plana çıkacak. İngilizce birkaç site içeriğimi geliştirdikten sonra 2009 ilk çeyreğine hazırladığım sistem devreye girecek.
Adobe Premier Pro
After Effects
Boris FX
vb uygulamalarla birçok görüntü ve resim üzerinde güzel işler yapılabilir. - 31-12-2008, 07:47:37Üyeliği durdurulduHocam benim aradığım tam olarak bu değil. ben yayın anında anlık alt yazılar geçebileceğim bir program arıyorum.
- 31-12-2008, 13:34:10son derece kibar bir şekilde ve üstelik çok alakalı bir bilgiye verdiğiniz bu cevap çok kabaca olmuş.Seostanbul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilgisi olan insanlar olsa da bence yukarıdaki gibi cevaplar verirseniz kimse yardımcı olmak istemez.Seostanbul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
saygılar..
NOt: yanlış anlamayın diye baştan söyleyeyim, ben yardımcı olacak, alakalı bir mesaj yazdım, beni de kabaca cevaplamayın lütfen. - 31-12-2008, 14:18:17Üyeliği durdurulduHocam afedersiniz. Mesajımı editliyorum. Ama bilgi bulamamak ve insanların bilgiyi karayla satması çok kızdırdı beni. Direk para mevzusuna giriyolar.
- 31-12-2008, 14:24:03Üyeliği durdurulduPara istemeleri en doğal haklarıSeostanbul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
almak sana kalmış.
- 01-01-2009, 13:00:54Üyeliği durdurulduHayır. Mevzuya girer girmez para demeleri yanlış. Madem parayla iş yapıyosun, esnaflık öğren. Esnaflık böyle olmaz.RocK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
almak sana kalmış.