• 29-05-2021, 10:30:59
    #55
    Hayırlı olsun hocam. Sakıncası yoksa sattığınız ürün nedir acaba? Ben de deri satışı yapıyorum. Pazaryerlerinden ziyade kendi web siteme ağırlık veriyorum.
  • 29-05-2021, 11:33:22
    #56
    Yüzde kaçı kar hocam
  • 29-05-2021, 12:08:23
    #57
    skurtoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yüzde kaçı kar hocam
    Sadece işlem maliyetini düşünce %80 gibi fakat vergiler’i düşünce bir şey kalmıyor desek yeridir
    • skurtoglu
    skurtoglu bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 29-05-2021, 12:38:20
    #58
    Hocam Yine kaliyodir 50 60 bin
  • 29-05-2021, 13:38:40
    #59
    Öncelikle tebrikler.

    isterseniz çakıl taşı satın ama en iyisini satan siz olun, müşteri yine sizi bulur.
  • 29-05-2021, 13:39:22
    #60
    asimetrik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle tebrikler.

    isterseniz çakıl taşı satın ama en iyisini satan siz olun, müşteri yine sizi bulur.
    Kesinlikle. Teşekkürler.
    • asimetrik
    asimetrik bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 29-05-2021, 14:45:02
    #61
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herkese tekrardan merhabalar,
    15-02-2020 tarihinde r10'da bir konu açmıştım. SEO sayesinde günlük 5 hitli olan projemde tek sipariş ile 1500 TL kazanmıştım.
    Daha sonra bundan ilham alarak daha da yoğunlaştım. Gel zaman git zaman bu ay itibari ile 100.000 TL'den fazla ciro yaptım.
    Daha ayın bitmesine 3 gün var. Ve bu ay sitemde entegresi olan önceki aylarda ödeme alabildiğim mobil ödeme çözümü bu ayın başından beri kapalı. Eğer ki açık olsaydı bundan 1 hafta önce istediğim ciroya ulaşmıştım.

    Bu uzun süreçte edindiğim en büyük tecrübe sadece tek işe odaklanmak. Bu projemden gelen para ile farklı proje aldım. Onda istediğim tadı ve verimi alamadım, gelen parayı coinler ile uğraşarak katlamaya çalışayım dedim. Şuan -120 bin'deyim.

    En iyi iş bildiğin iştir.

    Bu arada bu cironun tamamını SEO sayesinde oldu. Sıfır reklam ile elde edilmiş gelirdir.
    Size tavsiyem tek bir işe/siteye odaklanın. Bildiğiniz işi yapıp yeni maceralara atlamayın. Bildiğiniz işe gereğinden fazlasıyla yatırım yapın. Zaten devamını alacaksınız.

    Önceki açtığım konular :
    SEO Sayesinde İlk Satışımı Yaptım
    B a ş a r d i m

    Şuan ki kazanç tablosu : https://prnt.sc/13iggao
    Sektör : dijital e-ticaret


    Konu içinde sorulan soruları herkes görsün diye buradan güncelleyeceğim.

    1 -> Seo 'yu kim yaptı ?
    Çalıştığım dijital ajansdaki abimden öğrendiklerimi ve onun yönlendirmeleri ile deneme yanılma yaparak a dan z'ye kendim seo yaptım. Kimseden ücretli bir destek almadım.

    Allah herkese bol kazançlar versin.

    Seo için bir kaynak veya döküman gösterebilir misiniz hocam? 3 ay olacak siftah edemedim halen. Halı kilim satış sitesi kurdum ama çok bişey başaramadık da pa arttırmaktan başka.

    Allah bol kazançlar nasip etsin.
  • 29-05-2021, 17:02:14
    #62
    Bilmece adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Seo için bir kaynak veya döküman gösterebilir misiniz hocam? 3 ay olacak siftah edemedim halen. Halı kilim satış sitesi kurdum ama çok bişey başaramadık da pa arttırmaktan başka.

    Allah bol kazançlar nasip etsin.
    3 Ay daha çok erken hocam biraz daha zamana ihtiyacınız var. Mevcutta bir kaynak veya döküman iletemem çünkü bende her hangi bir seo uzmanının dökümanını inceleyerek ilerlemiyorum. Sadece şunu belirtebilirim. Düzgün ve özgün içerik. Ben sitemi 2 yıldır kurdum 1 kere bile da pa değerini sorgulamadım. Öyle şeyleri önemsemiyorum. Ve o şekilde skorları yükseltmek için çalışma yapmıyorum. Çünkü zaten site hitlendikçe o şekilde skorlar zamanla artıyor.
    • Bilmece
    Bilmece bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.