Gitmek istemeyen gitmez siz çok meraklıysanız bi daha gidin. İşinize gelince özgürlük istersiniz, işinize geldiğinde de insanları yargılama hakkını kendinde gören birisi. Hemen insanları vatansız falan yapabilme hakkınız yok askere gitmek istememek insanın en doğal hakkı. Size de nutuk atmak düşmüyor böyle bi şeyi gördüğünüzde
rahat olun ben 15 ay yaptım yine yaparım bu hem size kalmaz hemde bunu yapma içgüdüsü vatan sevgisinden ülkene bağlılıktan gelir.
özgürlük derken imize gelir derken neyimizi gördünüzde byle ithamlar yada benim böyle bir kişiliğe sahip olduğumu söyleyebiliyorsunuz ?
vasifsız olarak benim ülkemin askerini görürseniz ben sizi vasiflı olarak yada bir kişi olarak görmem siz bir hiç olursunuz. o insanlar olmasa sen burda rahat olamazsın o insanlara sen vasifsız dersen sen benim gözümde bir hiç olursun, zehirli bir fikirden başka birşey olmazsın.
ben bu ülkenin vatandaşıyım ve borcumu aslanlar gibi gittim 15 ay ödedim bunu eskiden 4 yıl yapanlarda vardı. şurada 6 ay vatani görevini yapamayan ve bu görevi icra edeceği makamdaki insanlara vasifsız olarak gören bir hiçtir.
avukatmısın kardeşim sen sanane ?
edit: bu arada o vatandaş yorumu nasıl silmiş bilemedim ama alıntılamamda silinmiş.