Arama yaptım fakat bulamadım.Aklıma bi soru takıldıda..
bi örnek vererek sorayım.
diyelim ki
www.sitemizinadi.com şeklinde bi oyuncak firmamızın web sitesini yaptık.Fakat buna online alış veriş eklemek istiyorum.Yani bu siteye girin biri kredi kartını kullanarak alış veriş yapmasını istiyorum..Bu nasıl yapılır.Sertifika sistemi falan var diye duymuştum.
1.Bu sistem siteye nasıl eklenir ?
2.Bu sistemi siteye eklersek maliyeti kaça mal olur ?
Şimdiden teşekkürler..
online alışveriş hakkında bir soru ?
4
●707
- 15-11-2006, 22:25:01Üyeliği durdurulduInstantSSL 128-bit SSL : En hızlı kurulum ,Tamamı Türkçe Destek,En Uygun Fiyat !
Burayı bir incele istersen......
- 15-11-2006, 22:40:30sanal post yazılımın varmı ?eywallah_admin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sirketsen bankaya basvuracaksın sanal post icin seni bi firmaya yönlendirecekler orası siteni inceleeyip onay verise sana sifre vereecek ve sitene entegre edeceksin sanal post yazılımına aynı zamanda bazı bankalar ssl sertifakısını yıllık ucretle kendileri vermekte bazı bankalarda anlaşmalı firmalara yönlendirmektedir. - 17-11-2006, 00:50:35Hazır satış scriptleri var asp/php shop script diye aratabilirsen bulabilirsin.
Bende hazırlıyorum bi site.
php destekli oscommerce script var.
Yenilemeye deiştirmeye açık bi script ve gayet güzel
Kategori ekleme,ürün ekleme satış paneli vs....
Saymakla bitmez aslında.
Güzel scriptleri de var ama parayla veriyolar sanırım scriptleri.
Ödeme ise havale seçeneği ve paypal modulunu yükleyerek yapabilirsin.
Zaten kendi içinde kredi kartı ödeme modulu var.
Ama güvenlik için bir SSL şifresi alman gerekiyor ki en iyisi türkiyede Garanti bankası olarak biliyorum.
Yurt dışından da bakabilirsin.
Mesela Mynet onlarda yurt dışından.
Aldığın şifreyide sitene ekliyorsun sadece o kadar.
Güvenliğide halletmiş oluyorsun.
Dilersen bu Oscommerceyi Phpnuke ye atabilirsin.
PhpNuke Platinium7.6 sürümünde universal(oscommerce) modulu ile beraber geliyor.