Öncelikle şuanda şoktayım ilk defaböyle birşey başıma geliyor birisi forum sitemi kulonlamış sanırım.
http://pisoyun.net/
http://cokyasa.net/
bu sitelerin sahini tanıyan bilen varsa lütfen bu başlık altından veya özel mesajla bana ulaşsın.
Alıntı
Bende bugün avukat bir arkadaşımla görüştüm, sitenin o anki fotograflarını html olarak kaydedilmiş dosyalarını istedi bu şekilde suç duyrusunda bulunduğumuzda gerekli işlemlerin daha çabuk yapılabileceğini anlatı.
Salı gunu (yarın ) ilk işi işlemleri başlatmak olacak, ben yaşlarının küçük olduğunu düşünerek kendilerine bir fırsat verdim onlar bu fırsatı geri teptiler, bundan sonraki durum beni ilgilendirmiyor.
Bu işelmi gerçekleştiren kişiler forumda https://www.r10.net/members/14929-afrail.html bu nicki kullanıyorlar.
Forum nasıl klonlanmış olabilir.
Ve şimdi siz değerli ustalarıma soruyorum bu işlemi nasıl yapmış olabilirler, nerde hata yaptım ve bu hatayı nasıl kapatabilirim. çünkü şuanda çalınma işleminden sonra hiç bir işlem yapmadım daha.