• 07-10-2020, 22:57:19
    #1
    Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı bereketli kazançlar dilerim
    bu sitedeki yazılım özel sadece bu firma için mi kodlanmış yoksa hazır alınmış bir yazılım veya tasarım mi. ? Bunu nasıl anlarız

    http://silveralways.com/
  • 07-10-2020, 22:58:26
    #2
    Site açılmıyor link doğru mu?
  • 07-10-2020, 22:59:12
    #3
    Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Site açılmıyor link doğru mu?
    http://silveralways.com/ bende açılıyor hocam.
  • 07-10-2020, 23:00:29
    #4
    opencart teması editleme yapılmış
  • 07-10-2020, 23:02:25
    #5
    Sanırım kapatmış arkadaş sunucuyu komple.
    Benzeri bir site ve aynı arkadaşın yaptığı bir çalışma
    http://www.kahramanambalaj.com buda var. Bundan da bakabilirsiniz
  • 07-10-2020, 23:16:10
    #6
    Hocam keşke hazır olsaymış, bi bakayım dedim ama yapılan çalışma zaman kaybından başka birşey değil.
  • 07-10-2020, 23:17:01
    #7
    karan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sanırım kapatmış arkadaş sunucuyu komple.
    Benzeri bir site ve aynı arkadaşın yaptığı bir çalışma
    http://www.kahramanambalaj.com buda var. Bundan da bakabilirsiniz
    Merhaba, Bu Link üzerinden satın alabilir / inceleyebilirsiniz.
  • 08-10-2020, 00:18:27
    #8
    ScriptEvin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, Bu Link üzerinden satın alabilir / inceleyebilirsiniz.
    Teşekkürler hocam
  • 08-10-2020, 00:30:55
    #9
    http://www.kahramanambalaj.com/ aynı teması kullanılmış ve bu tema bir cok yerde gözüme carptı kısacası yapılan işlem sıfırdan kodlama degil edit ve düzenlemeden ibarettir