• 03-10-2020, 20:16:07
    #10
    dilerseniz yardımcı olabilirim.
  • 03-10-2020, 20:24:06
    #11
    ben yardım ederim ücretsi hocam. çok da zor değil zaten. ama önce uygun bir vps fala nalırsan iyi olur. mesela ben time4vpn den 110 liralık bir sanal sunucu aldım aylık yani, baya iyi. ama kurulumu falan var onları ben de bilmiyorum bir arkadaşım yapmıştı.
  • 03-10-2020, 20:28:01
    #12
    bak şöyle aşama aşama

    bir dns değiştirmeden yeni hostta domaini ekle ip adresiyle ftp den bağlan eski hosttaki tüm ftp yi indir yeni yere yükle.

    sonra eski hosttaki phpmyadmin den sql yi dışa aktar.

    sonra yeni hostta veritabanı oluştur. ve o veritabanına ait phpmyadmine gir eskisinden indirdiğin sql yi yükle. sonra domain firmasına gir yeni hostun sana verdiği dns adreslerini gir. bunu gece 1 gibi yaparsan kimse mağdur olmaz .sakın herşey bitti diye eski siteyi silme hiç bir şeyini silmee bir süre.
  • 03-10-2020, 20:32:39
    #13
    ByRecep77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @mavikorku; Dilerseniz iletişime geçin detaylı taşıma yapalım
    Çok teşekkür ederim hocam p.tesi bir arkadaş ile iletişime geçeceğim. Eğer kendisine ulaşamama durumunda size yazarım özelden.