• 06-09-2020, 18:48:52
    #1
    Merhaba arkadaşlar...

    Sitemizdeki eski yazıları düzenlememiz gerekiyor. Tema değişikliği ve önceki bilinçsizliklerden sanırım Google tarafından olumsuz karşılanıyor. Bu yüzden hepsini düzenleyeceğiz (Yaklaşık 1500 içerik var)
    Bunları düzeltirken kısa yazıları uzatmalı mıyım?
    Linki kesinlikle değiştirmemeli miyim?
    Ard arda haberlerin düzenlenmesi sıkıntı olur mu?
    Ve başka tavsiyeleriniz var mı?
  • 06-09-2020, 18:57:39
    #2
    Merhaba. Başlangıç olarak seo analizi ve daha sonrasında ise etkili bir seo çalışması ile bu sorununuz ortadan kalkacaktır. A dan z ye sizlere hizmet sağlayabilirim.
  • 06-09-2020, 19:00:02
    #3
    EmreMemis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba. Başlangıç olarak seo analizi ve daha sonrasında ise etkili bir seo çalışması ile bu sorununuz ortadan kalkacaktır. A dan z ye sizlere hizmet sağlayabilirim.
    Merhaba hocam, Seo çalışması için bir hocamla anlaştık. O çalışma sonuçlanana kadar düzelteyim diye sormuştum. İlginiz için teşekkür ederim.
  • 06-09-2020, 19:04:07
    #4
    Hocam ufak briefler vereyim. Biraz zor ve uzun bir süreç sonucunda ileriye dönük çalışmalar yapılabilir. Gerekirse alınan indexleri silin yeni linkler ve makaleler de ve görsellerde ufak tefek oynamalar yapın. Tekrar index sürecine gidin. Bu tarz uğraşlar sonucu hem kısa vadede hem de uzun vadede daha başarılı sonuçlar alabilirsiniz