Mkardes07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inan gerçekten sıkıntının benden oluğunu düşündüm onlar yüzünden siteyi kaldırdım sıfırdan kurdum içerik dahi eklemedim sıkıntı devam etti. adamlara durumu izah ediyorum bakın böyleyken böyle yaptım ama hala sıkıntı devam ediyor diyorum yok biz sunucuları kontrol ettik bizde sıkıntı yok diyorlar.
sağ olsunlar siteyi taşıdım turhosta site kurulur kurulmaz her şey düzeldi.
Böyle sorunlarda siteyi bilgili bir üçüncü kişilere kontrol ettirmek lazım. Hostingler geçiştirme peşinde diye düşünüyorum. Güzelhostingden çok memnunum fakat sitem yavaşladığı her zaman yazılım sorunu diyorlar. Yazılımcıya soruyorum site süper yazılım iyi diyor.



AnyLock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır tamamen 3. kaynaklar, reklamları azaltın yoksa yakın zamanda Google tarafından ufak da olsa bir darbe alabilirsiniz.
Azalttım şuan hocam, bu konuda haklı olabilirsiniz. Fakat benim takıldığım nokta "30 liralık hosting o kötü yazılımı destekliyor, 220 liralık mı desteklemiyor" sorusuydu. Teşekkür ederim ilginiz için.