Rapidshare banlanma sebebi?
11
●1.083
- 18-09-2008, 23:02:2310 Üzeri demekle neyi kastettin bilmiyorum fakat bende dosya indirirken premium ile birden duruyor ( Flashget kullanıyorum ) Ardından modemi kapatıp açıyorum ip değişince tekrar devam ediyor üstelik extreme bir şeyde yapmıyorum normal paralı hesabımla download ediyorum niye böyle oluyor anlamadım son 1 ayda gözlemlediğim birşey bu daha önceleri yoktu
- 18-09-2008, 23:13:48ben demedim rapid diyo
rapidshare premium hesapları hakkında sıkça sorulan sorular
bi incele
inglizcen varsa kendi sitesinide inceleyebilirsin - 18-09-2008, 23:36:33Üyeliği durduruldu100mbit bi havuz bağlantısı var ve evet hızlı indiriyor.. 10'dan kastim mesela 10 part indiriyorum. + beklersen düzeliyor 15-20 dk.. yani anlık ban gibi bir durum uyguluyor.
awfulman arkadaşım benim bildiğim 5 gunluk toplam 50 gb limit var ve bunu ister 1 gunde ister 5 gunde bitirebiliyorsun. Yani mesela ben bugun 50 gb'in tamamını harcayabiliyorum ve diğer 4 gun beklemeye geçiyorum kota dolu oldugu icin. Ki dediğim şeyin bunla alakası bile yok.
Yani 10 gb'lik kota dolumu da sözkonusu değil ama belli bir max paralel downloaddan sonra rapid banlıyor 15-20 dk sonra açıyor otomatik.
Mercury'de de aynısı olmuş gördüğümüz kadari ile. O modemi resetlemekle buluyor çözümü ama sonucta gereksiz bir şey modem resetlenmesi de.
İlginç bir durum tabi madem "max paralel download unlimited" neden belli bir download sayısından sonra banlıyor 15 - 20 dklık? - 18-09-2008, 23:37:52Üyeliği durdurulduArkadaşlar Artık Rapid Premium Limiti Günlük 5GB Rapid Kendi Sitesindede Bu Konuya Acıklık Getirdi Aşşagıdaki Resimlerde Görebilirsiniz.
Bu İlk yaptıgı uygulama
http://www.imageshare.web.id/images/...d2ybe6uhll.jpg
Buda En Son Ve Yeni olan Uygulaması
http://img66.imageshack.us/img66/4162/newwebsitedz8.png
