Arkadaşlar merhaba;
Bir firmada çalışıyorum ve sosyal medya üzerinden ürün satışı yapıyoruz. Ancak stok kontrol sistemi biraz karışık. Her gün gidip sayım yapılıyor. 1 gün gidilmezse benim kafam karışıyor.
Benim ürünlerin stok bilgilerini girebileceğim ve satıldığında stoktan düşebileceğim ücretsiz bir yazılım var mı?
Veya, ben excel'e siparişleri giriyorum. Her siparişi girdiğimde 1 adet eksilmesini sağlayabilir miyim?
Excel ile veya yazılım; tek isteğim stok takibi
4
●246
- 22-02-2020, 21:09:09Selam,
http://safranbilisim.com/safrandepo_stok11.php
.
Bu yazılımı bir deneyin isterseniz, belki işinize yarayabilir. - 22-02-2020, 21:29:37Kontrol ediyorum.Aikeos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretli yazılım önerilerinize de açığım.
Edemedim hocam, çok eski bir net framework istedi.Aikeos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 01-03-2020, 23:34:07paraşüt kullanabilirsiniz uygun fiyatlı. local bir sistem arıyorsanız açık kaynak kodlu Tekir'i deneyebilirsiniz. Basit muhasebe işlemlerini görecektir. Satış yaptığınız platformun api vb gibi bir yapısı varsa basit bir mysql ile stok tablosu kurgulayıp satış yapıldığı anda otomatik düşmesini de sağlayabilirsiniz.
- 01-03-2020, 23:50:31https://www.excelarsivi.com/2016/08/basit-stok-takip-programi buradaki işinizi görebilir.