• 27-12-2019, 19:07:43
    #10
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    R10'U frmtr'yi ekşi sözlüğü filan hiç düşünemiyorum adam boşuna yurtdışında yaşamıyor demekki
    Maalesef öyle, bir tanıdık yardımı ile dosyaya önden göz atıp neyin nesi öğreneyim dedim. Konuyu anladım, avukatların ismini görünce iş büyük dedim.
    Görebildiğim 2 avukat ismi vardı, bir olaya birden fazla avukat tutulur mu bilmiyorum. XXX konu ve sistem komple silindi demiştim.
    Google'le önbellek linkleri bile vardı, onları da bir şekilde temizlemiştik hatırladığım. Birazda sitem etmiştim, bana sorun yaşandığı zaman bilgi verilse zaten o zaman kaldırılırdı.
    Bu tür durumlara gerek kalmazdı ama şuan hiçbir kayda ulaşıp paylaşımları yapan profili tespit edemem demiştim.
    Sonra elimizi çabuk tuttuk mecburen, öyle kapandı gitti konu.
  • 27-12-2019, 19:18:40
    #11
    Çok eskiden bi dava açılmıştı bana 16bintl sonra özür avukat vs derken forumdan da zevk almamaya başladım siteyi vs boşverdim açarsam wp açıp özgün olarak yazıyorum üye vs işe karışınca bazen pahalıya patlayabiliyor