• 17-10-2019, 23:25:56
    #10
    Tabii ki de bakacak görecektir hocam, bence izlemeye gerek bile yok
  • 17-10-2019, 23:27:19
    #11
    misal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tabii ki de bakacak görecektir hocam, bence izlemeye gerek bile yok
    İşin heyecanı bakıp gördüğünü bilmek
  • 18-10-2019, 01:45:23
    #12
    basit bir şey ücretsiz halledebilirim. pmden whatsapp numaranızı yazarsanız yarın hallederim.
  • 18-10-2019, 01:48:42
    #13
    mrwoox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şifre sadece benim ve şifreyi girecek kişinin bildiği normal bir şifre 55Tshb44 olacak bu şifre. Kullanıcı adını da atabiliriz sadece şifre sorabilir sayfa, şifre girişi sonrası içeriği göstermesi gerekiyor, şifre hatalıysa da başka bir sayfaya yönlendirme yapabilir.
    Tek ihtiyacım log içinde şu ip şu browser şu saat tarih te şifreyi doğru girdi gösterdim veya yanlış girdi göstermedim şeklinde birşey.

    Bu arada konuyu toplayayım kızımın doğum günü 21 ekim onun için kendi kişisel sayfama bir sayfa ekleyeceğim, bebekliğinden bugüne resimleri hatıralar vs. sonra instagram ım da paylaşacağım bunu gönderi olarak, annesi ile ayrıyız ve pek görüşemiyoruz. Ama ne yaparsak yapalım hep bu şifreyi kullandığımız için biliyor, bu yüzden eğer olurda görüp girerse o sayfaya bilmek istedim sadece yüzünün güldüğünü.
    Olay bu kadar
    wordpress blogta sayfayı özel yapıp şifre korumalı yapın. Google anaytics ile de kod yeleştirip kontrol edebilirsiniz. İlk aklıma gelen bu oldu.
    Aynısını yazan varmıydı bakamadım ama yazan olduysa kusura bakmayın lütfen
  • 18-10-2019, 08:33:06
    #14
    absie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    basit bir şey ücretsiz halledebilirim. pmden whatsapp numaranızı yazarsanız yarın hallederim.
    Yardımları için Serkan Hocam'a teşekkür ederim, gerçekten istediğim gibi birşeyi halletti, emeği için ne desem ne söylesem az.

    r10'a yakışan nadir üyelerden...