Merhaba,
Düşen bir domaini alsak ama domain 3 4 yıl önce süresi dolmuş hatta 2000küsür indexi vardı hepsi silinmiş. Bu domaini aldım ama google ve adsense den banlı mı diye nasıl kontrol edebilirim ? Bir kaç wm aracından baktım ama site indexli değil ya da banlı değil yazıyor. Net bilgiyi nasıl öğrenebilirim.
Düşen Domain Ban
6
●216
- 25-05-2018, 12:57:13Bir tanede bende var manuel spam yemis zamaninda. Web archive den de bakmamistim hic. Siteye wp kurdum duzenledim, makale yazdirmistim 10 tane onlari ekledim sonra farkettim manuel banliymis. inceleme talebi gonderdim durumu izah ettim sonucu yazarim belli olunca.
- 25-05-2018, 14:29:49webarchive hangi kısımdan kontrol etmem gerekir ? site geçmişi görünüyor ss'ler var ama ban durumunu nasıl anlarım ?Bybitter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Manuel ban nedir acaba ? Nasıl farkettiniz ? Bu analizi nasıl yapabilirim. Aslında benim eski sitem bu ama 3 4 senedir webde değildim geri aldım ama banlı mıydı değil miydi unuttum.Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 25-05-2018, 16:40:42Webmaster tools a giris yapip manuel islemler sekmesine tiklayacaksiniz hocam. Eger yoksa once webmaster tools anuye olun sonra sitenizi ekleyin. Soldaki seceneklerde manuel islemleri goreceksiniz varsa bir engel orada cikar. Yapamazsaniz tekrar yazin lutfen.
- 25-05-2018, 16:41:16Hocam siteyi wm tools 'a ekle. Arama Trafiği altındaki Manuel Sekme 'ye tıkla sana domainin banlı olup olmadığını söyler. Örnek aşağıdaki gibi;Chevat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
'' Tam spam
Bu sitedeki sayfaların otomatik olarak oluşturulmuş anlamsız kelimeler, gizleme, başka web sitelerinden içerik toplama gibi saldırgan spam teknikleri kullandığı ve/veya Googleın Web Yöneticisi Yönergeleri'ni tekrar tekrar ve çok ciddi bir şekilde ihlal ettiği belirlendi. Daha fazla bilgi. '' - 26-05-2018, 23:45:48Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleYardımlarınızdan ötürü teşekkür ederim. İnancımı kaybettiğim insanlığın yaşadığını gösterdiniz banaMustafha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada "Manuel Web spam işlemi bulunmadı." uyarısı var yani domain temiz değil mi ? Ayrıca adsense den de sıkıntı yaratmaz değil mi ?
Bu arada "Manuel Web spam işlemi bulunmadı." uyarısı var yani domain temiz değil mi ? Ayrıca adsense den de sıkıntı yaratmaz değil mi ?