Yani bu bağlamda yardım edecek kişilerinde malesef telif hakkı çiğnemeye girdiğini sayabiliriz. üzgünüm bunun için ama R10 gibi bir alış veriş ticaret yapılan forumda daha önce geçmişin silindiği pek görülmemiştir. Yeni üye olduğum sizi yanıltmasın sakın bunları söylerken tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Yani dediğiniz gibiyse gerçekten üzücü birşey ama somut delil olmadan da suçlama yada bu tür işlemler yapılmadığını biliyorum zaten akside hiç etik olmazdı.
umarım bir çöüm bulunur.
İyi forumlar...
LISANSSIZ KULLANIM TESPIT EDILMISTIR ! Hatası alıyorum - Acil Yardım Lütfen -
10
●649
- 09-05-2018, 22:03:59Haklısınız hocam işte mal gibi ortada böyle kalınılmıyorda değil önemi yok yaptığından utansın ona rağmen r10 da şilayet konusu açmadım incelerken o şahıs hakkında bir çok şikayet konusu açılıp ban yemiş yapacak bişy yok. İlginiz için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.londoner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sadece functions.php sayfası şifreli.ebubekirbastama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle