• 08-06-2008, 10:10:18
    #1
    Bu sabah girmeye çalıştığımda cesur.net die bir yere yönlendiğini farkettim... Hacklenmiş mi acaba ?
  • 08-06-2008, 10:35:14
    #2
    bende sorun yok site açılıyor
  • 08-06-2008, 10:43:48
    #3
    Üyeliği durduruldu
    evet yönlendirilmiş.fakat böyle hack konulu içerik açmak yasak bildiğim kadarıyla.
  • 08-06-2008, 10:53:42
    #4
    hun
    Üyeliği durduruldu
    Hacklenmiş veya hacklenmemiş bize ne? Burası hack platformu mu?
  • 08-06-2008, 11:51:34
    #5
    Cesur.net Staminus'un Türkiye bayisi sanırım.Türkiye'den girişlerde direk oraya yönlendiriliyor.
  • 08-06-2008, 14:36:54
    #6
    hun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hacklenmiş veya hacklenmemiş bize ne? Burası hack platformu mu?

    Server almayı düşünüyordum ordan. Ama eğer hacklenmiş olması durumunda vazgeçebilirim de. Bilip bilmemekte fayda var. Dikkat edersen konu başlığında "-mi" soru ekini kullanmışım ben emin olamadım bilenlerden bir bilgi alma amaçlı. Yani hack platformu mu? Gibi bir soru bana çok saçma geldi. Bak arkadaşım güzel bir cvp vermiş. Türkiye bayisi demiş. Bende böyle bir cevap gelmesini bekliyordum zaten...
  • 08-06-2008, 15:22:17
    #7
    cesur.net staminusun bayisidir.
    direk staminustan sunucu alamazsınız.
    cesur.net ten almanız gerek.