• 21-09-2017, 11:42:42
    #10
    Arkdaşlar dediğiniz gibi js doslarından kaynaklıymış js doslarını anlamıyorum. Bilen arkadaşlara göndersem bana yardımcı olabilir misiniz.
  • 21-09-2017, 11:48:48
    #11
    Daha öncede söylediğim gibi profesyonel bir destek alın. Belki de temanızı sisteminizi her ne kullanıyorsanız değiştirmeniz gerekebilir.
  • 21-09-2017, 11:53:07
    #12
    VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Daha öncede söylediğim gibi profesyonel bir destek alın. Belki de temanızı sisteminizi her ne kullanıyorsanız değiştirmeniz gerekebilir.
    Hocam teşekkür ederim. Wordpress ve nettema eğitim teması kullanıyorum. Sİstemi ve temayı değiştirmeniz gerekebilir derken sistem ve tema üzerinde düzenleme yapılamaz mı
    Ayrıca kimden destek alabilirim sizce
  • 21-09-2017, 12:02:55
    #13
    Tabi ki yapılabilir. Açık wordpressten olabilir eklentilerdne olabilir temadan olabilir. Belkide hiç birinden değil kullandığınız sunucu/hsotingten. Benim çevremde tanıdığım yok hocam. Biraz araştırın forumda isterseniz. Temizleme kısmını herkes yapar. Önemli olan bir daha olmaması için fixlenmesi. Bu yönde yoğunlaşın derim.