• 06-09-2016, 09:49:52
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Herkese merhaba.
    Keşke önde gelen bir kuruluş eğitim düzenlese de biz de katılsak. Eminim r10'da böyle isimler vardır.
    Aranızda webmsater ya da web tasarımcı sertifikası olan var mı? Çoğumuz webmaster diye övünürüz ama resmiyette sertifika ile tescillenmezse bence eksik kalıyor.

    Eğitim istiyorum(z) babayiğitler. Online olacaksa gerekli uzaktan eğitim altyapısını sunabilirim. @Freezer; @ledzeppelin; @admin;
  • 08-09-2016, 16:12:10
    #2
    Dostum bence tek sertifikan "serp" de ilk sayfalarda cikabilme kabiliyetin olmali. Yani seni bu işden anladigin bu gösterir. Bi kağıt parçası değil
  • 26-09-2016, 11:07:31
    #3
    Üyeliği durduruldu
    RISE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dostum bence tek sertifikan "serp" de ilk sayfalarda cikabilme kabiliyetin olmali. Yani seni bu işden anladigin bu gösterir. Bi kağıt parçası değil
    Sen hiç iş başvurusu yaptın mı? Tecrübeye tabiki bakıyorlar ama sertifikan varsa ona da bakıyorlar.
  • 02-10-2016, 01:19:38
    #4
    SARIYER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sen hiç iş başvurusu yaptın mı? Tecrübeye tabiki bakıyorlar ama sertifikan varsa ona da bakıyorlar.
    ne başvurması üniv. okursun diploman kabul etmiyen kurumlar olur . ehliyet alırsın yurtdışında gecerli olmaz düzen sertifika üzeri kurulu olsaydı matbaa acardık basardık sertifikaları
    gerek yok kağıt parcası bunlar.
    Gercek yatırım sizin kendinize yaptığınz yatırımdır. Diğer işler sistemin sizi yönlendiren şekillendirmeye çalışan ve beyninizi bunaltan sizin gerçek kapasitesini dışarı cıkmasını önliyen bir sistemdir. (okul sistemi olsun ne olursa olsun hür olmadıkdan sonra sistemin kölesi gibiyiz aynen matrix filmindeki gibi) hangi hapı yutacaksın ? karar senin !
  • 02-10-2016, 01:21:52
    #5
    Bir sertifikam var o da @EJDER; abinin SEO Sertifikası
  • 02-10-2016, 01:23:04
    #6
    PREMIUM SEO
    Günümüzde enteresan firmalar enteresan sertifikalar veriyor. Yani bunların bir geçerlilik düzeyinde olduğunu düşünmüyorum. İş başvurusu demişsin fakat iş başvurularında Üniversite mezunu insan arıyorlar. Yani diplomaya bakıyorlar. Öyle ki yüksek öğretim kurumlarında bilişim ile alakalı hiç bir bölümün hakkıyla öğrenci yetiştirdiğini düşünmüyorum.
    Mesela saldırı olduğunda serverın fişini çeken bilmem ne üniversitesi bilmem ne mühendislik mezunu insan bunu yapıyor. Çekirdekten yetişme insanlara daha fazla önem verilmesi gerekiyor.
  • 03-10-2016, 00:09:14
    #7
    meb onaylı sertifika işi uzun ve çetrefilli bir iştir. birçok kurum da malesef ciddiye almaz. mevcut türkiye şartlarında şimdilik uzak ihtimal bu talep.
  • 03-10-2016, 13:09:49
    #8
    Her şe sertifika ile bitmiyor ki adamlar deneyim ve referans gösterebileceğin proje arıyorlar. Eğer işinde iyiysen sertifikya gerek kalmaz.