DMCA Şikayeti Aldım {Anime}
4
●163
- 09-07-2016, 22:20:06Son 1 haftada nerdeyse sitemdeki tüm içerikler için dmca şikayeti aldım. Sitem nerdeyse google'dan silindi. Benim bildiğim her anime için farklı stüdyo ve firma çalışıyor. Bu dmca şikayetini herkes yapabiliyormu rakip bir site kafayı bana takmış gibime geliyor. Bayram haftasına denk gelmeside kafamı karıştırıyor. Ne yapabilirim buna benzer bir durumu yaşayan var mı?
- 09-07-2016, 22:27:59Hocam dmca geldiğinde o içeriğin urlsini google siler zaten rakip sitelerin bunu yaptırma durumu söz konusu değil o içeriğe sahip olan bütün siteler yakalanarak dmca edilir.
- 10-07-2016, 00:43:55Dediklerini biliyorum zaten. Benim sorum rakip sitenin yaptırma yada yapma durumu olabilirmi çünkü bayrama denk geldi ayrıca aynı hafta farklı farklı tüm animeler aramadan kaldırıldı. Ben bambaşka birşey sordum siz dmca çalışma mantığını yazmışsınız. Evet dmca çalışma mantığı şikayet gelir ve url kaldırılır. Bunu telif hakkı sahibi site dışında biri yapabilirmi benim sorum bu. Sadece telif hakkı olan firmamı şikayette bulunabiliyor sistem nasıl işliyor bunu soruyorum.Webmaster2014 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-07-2016, 00:49:57https://www.dmca.com/signup/default.aspx Buraya bakarak görebilirsiniz. Başka birisi ücret karşılığında şikayet edebiliyor.
- 10-07-2016, 19:53:38Hocam zaten onun cevabını verdim, rakip sitenin öyle birşey yaptırma durumu yok diye yazdım yıllardır bende bu sektördeyim film sektöründe o dediğiniz gibi bir yöntem yok firma sizi bulup sildirmiş.McCoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle