Neden Skype Kullanıyoruz?
70
●1.852
- 14-01-2016, 22:44:26Bilgisayarı açtıktan sonra 5 dakika içerisinde açılmak için çabalayan işlemci düşmanı program. Skype isteyen arkadaşların çokluğundan dolayı mecburen kullanıyoruz.
- 14-01-2016, 22:50:59Windows, MacOs, Android, iOs'ta sürekli güncellenen (düzgün çalışmasa bile) ve destek veren başka uygulama var da biz mi kullanmıyoruz ? ne yapalım facebooktan mı konuşalım ?
Dünyada en yaygın anlık mesajlaşma, görüntülü sohbet uygulaması skype olduğu için alternatif bir seçenek düşünemiyorum. - 14-01-2016, 22:58:12Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Mikrosoft Skype'ı satın alıp MSN'i iptal edip tüm MSN hesaplarını SKYPE'a geçirdiği için herkesin SKYPE hesabı oldu... O nedenle hemen herkesin bir skype hesabı var. Ayrıca güvenilir bir program, her ne kadar ağır olsa da. Alternatifi bulunsa bile ömrü ne kadar olur bilinmez. Diyelim bir A programını kullanmaya başladık alternatif olarak... Üç beş ay sonra bir baktık firma iflas bayrağı çekmiş veya karlı görmediğinden servisi kapatmış... Hadi bul bir başkasını? Bence ciddi bir alternatifi ortaya çıkmadığı sürece Skype vazgeçilmez.
- 14-01-2016, 23:39:50Üyeliği durdurulduEn uyuz olduğum olayı da, mesajı okuduktan sonra okumamış gibi tekrar bildirim yapması.
Penceresini açıp 3-4 sn. beklemeden sönmüyor meret.
Mecbur kullanıyoruz
