• 04-04-2008, 13:21:23
    #1
    yeni açtığım Modifiyeli Araba Resimleri Arabalar Modifiyeli Arabalar sitesine hem extreme hem sayaçturka ekledim fakat hitleri birbirinden farklı.referer bölümlerine bakıyorum googledan gelen hitler farklı extreme eksik gösteriyor.ikisindede aranan kelimeleri karşılaştırıyorum fakat sayaçturkada daha çok aranan kelime gösteriyor ,extremede 5-6 eksik belkide daha fazla oluyor.bunların hangisi doğru?sayaçturka kafasına göre kelime eklemeyeceğine göre? extreme yanlış sanki??


    eXTReMe Tracking

    Sayaç TURKA - Türkiye'nin En Kapsamlı Sayacı
  • 04-04-2008, 13:22:42
    #2
    Misafir
    saat farkı olabilir
  • 04-04-2008, 13:24:32
    #3
    ****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    saat farkı olabilir
    fakat extreme kelimeleri almıyor ,aranan kelimeleri almıyor saat farkı olsa bile yinede almalı diye düşünüyorum
  • 04-04-2008, 13:29:19
    #4
    Üyeliği durduruldu
    evet kardeş adresleri inceledim dediğin gibi extremede bazı kelimeler yok sayaçturkada var ama sayaçturkadaki o adrese tıklayınca senin sitende göründüğüne göre demekki extreme eksik gösteriyor
  • 04-04-2008, 13:34:43
    #5
    arkadaşlar extreme i çok kullanan olduğu için extreme in bazı zamanlar sıkıştığını raporları okurken sık sık karşılaşmıssınızdır. bu raporun farklı çıkmasının kaynağı extreme in arasıra sıkışması veya saat farkı nedenleri olabilir. şu an sayacturka yeni ve sıkışma gibi bir durumu yok geleni kaçamaksız sayıyor ileride bende de çok yığılma olunca extreme gibi olabilecektir ancak ona imkan vermeyeceğim çünkü kapasitenin her dolumunda üyelikleri iptal edip kapasite gelişimi yaptıktan sonra üyelik verimi yapacağım.

    bu şekilde strateji uygulayarak sanırım bi sonuç alabilirim
  • 04-04-2008, 13:38:45
    #6
    evet baya eksik sayıyor,,sayaçturka kaçırmıyor hiç birini umarım böyle devam eder
  • 04-04-2008, 13:40:37
    #7
    Extreme'in diğer sayaçlara göre daha az göstermesinin bir nedeni de belirli bir sürenin altında sitede kalan ziyaretçileri saymaması olabilir.
    Google'dan bir kelimeyi arayan kişi sitede 2-3 sn kalıp hemen çıkmış ise bunu hitden saymıyordur diye tahmin ediyorum.
  • 04-04-2008, 13:41:32
    #8
    bende millet kafasına göre fazla sayıyor demesin diye extreme ile aynı seviyelerde tutma çabasında çok uğraştım oturum timeout olayını 2 dk 5 dk ya çıkardım ama naptıysam extremeden eksik saydıramadım
  • 04-04-2008, 13:42:42
    #9
    ya extreme kelimeleri almıyor eksik nasıl saydırıcaksın ,mesela bakıyorum "araba resimleri" diye çıkmış sayaçturkada ama extremede yok