Ben zamanında çok uğraştım. defalarca meganın face sayfasından üye olmuş insanlarla tartışmış. yakınımdaki insanlarla tartıştım. ama şu varki her türlü kanıyorlar bu işe. ben sistemi anlatıyorum önce he kötüymüş ben girmiyim diyorlar. sonra ne oluyorsa kanıyorlar sistemin içinde buluyorlar kendilerini.
Bu şirket kaç yıldır faaliyette olan bir şirket. Devlet bu adamları biliyor ve kapatmıyorsa ben ne kendime ne de başkasına kızarım. bu şirketin açık kalması belliki devletin işine yarıyor. arka planda bizlerin bilmediği şok şeyler döndüğü apaçık ortada. artık uğraşmaya değmez.
Mega holdings dolandırılığını bitirelim..!!
152
●14.762
- 22-03-2015, 08:59:15
- 22-03-2015, 12:39:36mesela ağa düşmek üzere olan kişiye doğruları anlatıyorsun. ama orada seminerlerde söylenenler şu oluyor genelde. "başarısız insanlar seni engellemek isteyecek bizi kötüleyecek. sadece inananlar hayatta kazanır" vb. hikayeler anlatıyorlar.
biz uyarınca bizi başarısız insan olarak gören kişiler sisteme giriyor ve sonrası zaten malum. kısır döngü o da milleti üye yapmak zorunda kalıyor.
geri de dönemiyor ve savunmaya başlıyor sistemi... - 22-03-2015, 14:00:52Megaya giren bal gibi dolandırıcılık olduğunu biliyor. Sistem içinde *********** olduğunu biliyor.
Başkanlarını sistemi anlatırken dolandırıcılık yaptıklarını da biliyor.
Sadece yüzlerine vurulmasından hoşlanmıyorlar.
İnsan değiller. - 19-02-2016, 02:05:59bigün megaholdingciler buldu beni site yaptırmak için tanımıyolar ya işte yok şöyle özellikleri var böyle falan dedim hosting özellikleri ne kadar. sınırsız herşey sınırsız dediler.. dedim o zaman iyi elimde 10tb lık film dizi arşivi var onu atabilirim. bebe vardı üni öğrencisi dediki o kadar sınırsız değil az sınırsız
- 27-02-2016, 17:57:38demekki ttnet interneti gibi mega hostingde de akk varmasterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
)
- 22-01-2017, 13:24:42Dün beni tanımayan bir kızın vasıtasıyla bu sistemle tanıştım. Açıkçası çok üzüldüm sistemi anlattı falan bu sektörde 10 yıldır çalışıyorum. Yanlız bu sektörde web tasarımın bu kadar ayağa düşmesi gerçekten de sinir bozucu durum.Kızcağız bana bu site saldırı yemez networksolutions barınıyor dedikten sonra açıkçası botnet atmak geldi içimden vaktim yoktu deneyemedim.