• 22-03-2015, 08:59:15
    Ben zamanında çok uğraştım. defalarca meganın face sayfasından üye olmuş insanlarla tartışmış. yakınımdaki insanlarla tartıştım. ama şu varki her türlü kanıyorlar bu işe. ben sistemi anlatıyorum önce he kötüymüş ben girmiyim diyorlar. sonra ne oluyorsa kanıyorlar sistemin içinde buluyorlar kendilerini.
    Bu şirket kaç yıldır faaliyette olan bir şirket. Devlet bu adamları biliyor ve kapatmıyorsa ben ne kendime ne de başkasına kızarım. bu şirketin açık kalması belliki devletin işine yarıyor. arka planda bizlerin bilmediği şok şeyler döndüğü apaçık ortada. artık uğraşmaya değmez.
  • 22-03-2015, 12:39:36
    mesela ağa düşmek üzere olan kişiye doğruları anlatıyorsun. ama orada seminerlerde söylenenler şu oluyor genelde. "başarısız insanlar seni engellemek isteyecek bizi kötüleyecek. sadece inananlar hayatta kazanır" vb. hikayeler anlatıyorlar.
    biz uyarınca bizi başarısız insan olarak gören kişiler sisteme giriyor ve sonrası zaten malum. kısır döngü o da milleti üye yapmak zorunda kalıyor.
    geri de dönemiyor ve savunmaya başlıyor sistemi...
  • 22-03-2015, 14:00:52
    Megaya giren bal gibi dolandırıcılık olduğunu biliyor. Sistem içinde *********** olduğunu biliyor.
    Başkanlarını sistemi anlatırken dolandırıcılık yaptıklarını da biliyor.
    Sadece yüzlerine vurulmasından hoşlanmıyorlar.
    İnsan değiller.
  • 22-03-2015, 15:18:18
    megayı da sizlerden öğrendim araştırdım baya sıkı dolandırılarmış başıma gelmedi en azından duymadım böyle bişey
  • 22-03-2015, 16:56:36
    o kadar konular açiyoruz yaziyoruz çiziyoruz bir megacı arkadaşta cikip durumu izah etmiyor internet ortaminda ben şahsen detaylı bilgisi bir aradaşla görüşmek isterim soracak bir çok sorum var..
  • 19-02-2016, 02:05:59
    bigün megaholdingciler buldu beni site yaptırmak için tanımıyolar ya işte yok şöyle özellikleri var böyle falan dedim hosting özellikleri ne kadar. sınırsız herşey sınırsız dediler.. dedim o zaman iyi elimde 10tb lık film dizi arşivi var onu atabilirim. bebe vardı üni öğrencisi dediki o kadar sınırsız değil az sınırsız
  • 27-02-2016, 17:57:38
    masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bigün megaholdingciler buldu beni site yaptırmak için tanımıyolar ya işte yok şöyle özellikleri var böyle falan dedim hosting özellikleri ne kadar. sınırsız herşey sınırsız dediler.. dedim o zaman iyi elimde 10tb lık film dizi arşivi var onu atabilirim. bebe vardı üni öğrencisi dediki o kadar sınırsız değil az sınırsız
    demekki ttnet interneti gibi mega hostingde de akk var )
  • 27-02-2016, 18:00:15
    Üyeliği durduruldu
    Megaholdings *********** değil. Adamlar ticaret yapıyor. Alan razı veren razı. Ha bu sisteme girenlerin 10%'ı uyanık, kalan 90%'ı yem olan tipler ama işin doğası bu zaten.

    Kapitalizmi bitirebilir misiniz?
  • 22-01-2017, 13:24:42
    Dün beni tanımayan bir kızın vasıtasıyla bu sistemle tanıştım. Açıkçası çok üzüldüm sistemi anlattı falan bu sektörde 10 yıldır çalışıyorum. Yanlız bu sektörde web tasarımın bu kadar ayağa düşmesi gerçekten de sinir bozucu durum.Kızcağız bana bu site saldırı yemez networksolutions barınıyor dedikten sonra açıkçası botnet atmak geldi içimden vaktim yoktu deneyemedim.