• 08-01-2015, 12:41:00
    #1
    Merhaba arkadaşlar.
    http://www.aysanakliyat.com.tr/
    sitemizde kaspersky antivirüs programında virüs uyarısı veriyor.

    başka bir firmadan hosting açtırdık. daha hostinge 1 parça dosya bile yüklemediğimiz halde yine virüs uyarısı verdi.

    Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz bilgisi olan varmı ?

    google webmaster tools a da kayıt etttim siteyi ordada bir sorun göstermedi.

    bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim.

    saygılar.
  • 08-01-2015, 13:19:36
    #2
    sitede problem yok. ftp virusu bilgisayarınıza bulaşmış olabilir.

    kaspersky link taraması yok

    buralardan taratın:
    vms.drweb.com/online/?lng=en
    sitecheck.sucuri.net/results/aysanakliyat.com.tr
    avgthreatlabs.com/website-safety-reports/domain/aysanakliyat.com.tr
  • 08-01-2015, 14:02:09
    #3
    bu sitelerin verdiği bilgiler doğrumudur ?
    yada kaspersky sizde yüklümü sizde hata verdimi.
  • 08-01-2015, 14:06:32
    #4
    kasperski yok bende. nod32 sorunsuz açtı.
  • 08-01-2015, 22:23:15
    #5
    metinciris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kasperski yok bende. nod32 sorunsuz açtı.
    kasper ve avastta uyarı veriyormuş.
  • 08-01-2015, 23:25:48
    #6
    MbWeB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kasper ve avastta uyarı veriyormuş.
    siteniz blacklistte
    https://www.virustotal.com/en/url/f1...0420/analysis/

    listeden çıkmak için yazın

    http://forum.kaspersky.com/lofiversi...p/t261428.html
    http://www.avast.com/contact-form.php
  • 09-01-2015, 01:05:29
    #7
    aynı şekilde

    ADMINUSLabs
    BitDefender
    Fortinet
    Kaspersky
    Sophos

    bunlaradamı yazmamız gerekiyor ?
  • 09-01-2015, 09:04:47
    #8
    MbWeB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aynı şekilde

    ADMINUSLabs
    BitDefender
    Fortinet
    Kaspersky
    Sophos

    bunlaradamı yazmamız gerekiyor ?
    Farklı antivirus firmaları ise mecburen uğraşacaksınız.

    Ayrıca farlı blacklist url sitelerine girip taratın.
    Biz kez adınız çıkmış. Umarım kısa sürede düzelir.
  • 09-01-2015, 14:07:02
    #9
    metinciris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Farklı antivirus firmaları ise mecburen uğraşacaksınız.

    Ayrıca farlı blacklist url sitelerine girip taratın.
    Biz kez adınız çıkmış. Umarım kısa sürede düzelir.
    Site bize ait değil müşterimizin sitesi.
    ama bilgilendirme için teşekkürler çok yardımcı oldunuz sağolun.