• 08-02-2008, 22:46:32
    #1
    Kurumsal PLUS
    msn'den birisi "süper bir site bak" diye yazmış, adamı tabiki engelledim.

    aşağıdaki siteye kesinlikle kullanıcı adı ve şifrenizi girmeyiniz, girerseniz de "msn'im hacklendi" diye üzülmeyiniz.

    http://www.engellemebul.org/

    aklınızda olsun, dikkat edin bu tip sitelere

    not: bu sitenin sahibi de bu forumda ama kullanıcı adını malesef bilmiyorum..
  • 08-02-2008, 22:49:59
    #2
    Misafir
    Yeni bir virüs sanırım bu , benim kişi listemdeki 3-5 arkadaşımda yolladı aynı adresi.
  • 08-02-2008, 22:51:31
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    virüs bulaşmış...
  • 08-02-2008, 22:51:38
    #4
    Kurumsal PLUS
    hizmeti kullananlar yolluyor adresi farkında olmadan sanırım.

    demek istediğim şey şu. bilgileriniz güvende değil bu tip sitelerde. adamlar listedekilere mesaj atılmasını sağlayabiliyorlarsa daha neler yapabileceklerini tahmin edebilirsiniz.
  • 08-02-2008, 22:58:26
    #5
    evet çoğu internet kullanıcılar çok dikkatsiz bu konularda.geçen arkadaşlarla konuşuyoruz,işte biri dedi beni msn'den engelleyenleri görüyorum falan dedi,sustum biraz..ötekiler atladı hangi site falan? kimengellemis.com ' u dedi (: anlattı biraz,msn'in resmi sitesi falan dedi
    düşünün işte,insanları nasıl kandırıyorlar.