• 02-02-2008, 12:01:15
    #1
    Arkadaşlar aşağıdaki mail bana dün geldi. İlk önce bi anlam veremedim maile çünkü böyle birşey gerçekleştirilmedi. Ama daha sonra baktığımda ReSSaM 'ın böyle bir msn adresi olmadığını anladım yani bu kişi Akif Öztürk adını kullanarak insanları dolandırıyor.

    MAİL:
     dostum ressam(akif abi)' ye
     Oyun indir, Full Oyun Oyun indir,Oyun download,Oyunoyun,Bedava Oyun indir,full oyun download,free games download,oyun indir,barbie oyunları,oyun ar�ivi 
    yu sattım domaini ve db yi transfer ettim ama 350 ytl lik havaleyi yapmadı 
    ressam herhalde unuttu bir hatırlatabilirmisin 
    banka bilgilerini ona gönderdim kralakif@msn.com'a
     
    saygılar.
    Dikkatli olun bu kişi dolandırıcıdır. Bu kişi Akif Öztürk değildir.

    Bu ******** hakkında banka yada iletişim bilgisi olanlar benimle iletişime geçsin.

    Edit: ReSSaM 'ın kullandığı msn adresi : kralakif@hotmail.com dur.
  • 02-02-2008, 12:21:16
    #2
    Üyeliği durduruldu
    afedersiniz ama o şerefsizin tekidir ayt ve CW gibi hacker sitelerinde THEHACKER lakaplı şerefsizdir. Ayrıca mp3hanesi.com gibi siteleri var. O şerefsize cok eziyet cektirdim zamanında şimdi dolandırıcımı olmuş

    [KD]Ayıptır söylemesi bir zamanlar bende büyük bir hacker idim. Ama tevbe ettim Şimdi Mutluyum[KD]
  • 02-02-2008, 12:27:44
    #3
    VideoTik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    afedersiniz ama o şerefsizin tekidir ayt ve CW gibi hacker sitelerinde THEHACKER lakaplı şerefsizdir. Ayrıca mp3hanesi.com gibi siteleri var. O şerefsize cok eziyet cektirdim zamanında şimdi dolandırıcımı olmuş

    [KD]Ayıptır söylemesi bir zamanlar bende büyük bir hacker idim. Ama tevbe ettim Şimdi Mutluyum[KD]
    arkadaşım yanlış biliyorsun mp3hanesi.com bizimdir. sizleri kandırıyor kendi sitesi gibi göstererek.

    yakında kim olduğunu bulacağım.
  • 02-02-2008, 12:31:37
    #4
    Üyeliği durduruldu
    karaLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaşım yanlış biliyorsun mp3hanesi.com bizimdir. sizleri kandırıyor kendi sitesi gibi göstererek.
    yakında kim olduğunu bulacağım.
    hımmm demek sizin

    ozaman bu şerefsizin herşeyi yalan msn adreside degiştirmiş. Allah belasını versin ne diyelim. Yinede dikkatli olun. Ne zaman saf görüntüsü verirseniz siz kaçmayın. O şerefsizi sizi bulur ve dolandırır