İlgiinç ama buradan kimsenin saaglıklı bir yorum yaapcagını sanmıyorum.Zira biri söle der biri böle der ya torpilse o zaman sistemsel birşey yoktur ? Sistemsel ise nasıl bir kabileyettir ? Onu öğrenmek için en saglıklısı site sahipleriyle görüşmek lazım ( bilgi vermezler avuntu benim ki ).
Birde sitnin news kaydını nasıl anlıyoruz bende basvurdum gecen haftalarda ama

yandex okey dedi googleden ses soluk yok.
birde söle birşey bulkdum ben ama
http://www.haberahval.com/sitemap-news.xml
Bu Google News'in haritası. Her News Kayırlı sitede var bu hocam. Şaşırdım ben bu işe
http://www.haberahval.com/hakkimizda bu sayfayı da künye olarak düşünmüş olabilirler. Ancak bana sorarsanız site yeterli kalitede değil. Sitenin yaşı fazla olabilir. Yani bir zamanlar botlar aracılığı ile google newse siteler dahil oluyordu. O dönemde girmiş olabilir.
Öyle düşündüm ama orada da ne sabit tel var ne de adres

Hadi telefon numarasını geçtim, sabit adresi olmayan bir siteyi nasıl onayladılar ki.
Üstelik sürekli spam içerik kasıyorlar.
Eskiden kayit olmus olma veya sonradan el degistirmis olma ihtimali var bence.
-----------------------
Bu mesaj mobil cihaz kullanılarak yazılmıştır, kelime hatası varsa ben yapmadım jOBs yaptı.
Bu mantıklı. Kontrol ediliyor diye biliyorum ben ama. Gözden kaçması ilginç.
Bu site sürekli benim sitemden Rss'den konuları çekiyordu. Bir çok siteden de otomatik olarak rsslerden konuları çekiyor. O yüzden Rssyi kapattım. Sonra bir daha çekemedi. %90 kopya site olduğunu düşünüyorum.
Bende bunu diyorum. Tamamen spam etiket ve haber çalışması yapıyorlar.
Önce eklemiş sonra kaldırmıştır, tasarım değiştirmiştir. Google news kendi eklemiştir olurda olur yani.
Yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi satın alınmış bir site olabilir ama News standartlarıyla uzaktan yakından alakası olmadığı kesin