İndex BULMA!???
1
●435
- 30-11-2013, 17:06:33Üyeliği durdurulduMerhaba arkadaşlar sormak istediğim bir soru var benim bir sitem var ve google de oldukça fazla indexleri var. Bunların hepsini silmek istiyorum fakat söylenene göre robots dosyasına eklemem gerekmiş urlleleri. Ama hepsini tek tek bulmam benim günler sürer bunun bir kısa yolu yok mu ve indexler bayağı eski kurulu olan script üzerinde kurulu da değil? Yardımcı olursanız sevinirim.
- 30-11-2013, 17:09:49Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.site:siteadi.comikbasoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arattiktan sonra google'da linkleri WM tools uzerinden silebilirsin. Sitenin yapisini bilemiyorum, fakat dizin olarak silmeyi deneyebilirsiniz WM tools uzerinden.