• 24-11-2013, 14:20:18
    #1
    Sitemde gezerken gördüm 2. kez hacklinkler eklenmiş siteme
    Bilgisayarımı defalarca format attım virüslük falan bir durum söz konusu değil gibi
    Acaba kullandığım sitenin dosyalarında mı, ftp demi yoksa hostta mı bir açık var?


    Uzman kişilere site adresini verebilirim
  • 24-11-2013, 14:22:03
    #2
    Ftp nizde büyük ihtimal shell vardır sql yedegi alıp sitenizi tekrardan kurunuz tüm dosyaları silerek
  • 24-11-2013, 14:22:30
    #3
    Host firmasıyla iletişime geçin. Yada değişin..
  • 24-11-2013, 14:30:27
    #4
    Sunucuda ki dosyalarınızı silin, baştan temiz olan yedeklerinizi atın. Sunucuda vardır shell.
  • 24-11-2013, 14:49:46
    #5
    Aynı sıkıntı bendede mevcuttu herşeyi temizledim vs yaptım süper bir güvenlik tedbirimi aldım şuanlık sıkıntı yok.
  • 26-11-2013, 09:39:49
    #6
    Adamların linkini kaldırıyorum tekrar ekliyorlar şaka gibi ya
    <div align="right"><a href="http://www.evrenselfilm.net" title="film izle" ><font color="#1c1c1c">film izle</font></a><a href="http://www.turkcefilmizleme.com" title="türkçe film izle" ><font color="#1c1c1c">türkçe film izle</font></a><a href="http://www.filmizlefullhd720p.com/" title="film izle" ><font color="#1c1c1c">film izle</font></a> <a href="http://kanald.yayinakisi.gen.tr/" title="kanal d yayın akışı" ><font color="#1c1c1c">kanal d yayın akışı</font</a></div>         <div class="footeright">
    Site sahiplerini tanıyan varsa r10dan lütfen yazın
  • 26-11-2013, 11:00:46
    #7
    Aynı sorun benim forumumada olmustu. Kurdugum bir eklentiden kaynaklıymıs kaldırdıgımda düzeldi. Nasıl olduğunu bende anlamadım ama oldu işte
  • 26-11-2013, 13:57:18
    #8
    RQ7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adamların linkini kaldırıyorum tekrar ekliyorlar şaka gibi ya
    <div align="right"><a href="http://www.evrenselfilm.net" title="film izle" ><font color="#1c1c1c">film izle</font></a><a href="http://www.turkcefilmizleme.com" title="türkçe film izle" ><font color="#1c1c1c">türkçe film izle</font></a><a href="http://www.filmizlefullhd720p.com/" title="film izle" ><font color="#1c1c1c">film izle</font></a> <a href="http://kanald.yayinakisi.gen.tr/" title="kanal d yayın akışı" ><font color="#1c1c1c">kanal d yayın akışı</font</a></div>         <div class="footeright">
    Site sahiplerini tanıyan varsa r10dan lütfen yazın
    https://www.r10.net/genel-webmaster-k...k-sikayet.html
  • 26-11-2013, 18:49:36
    #9
    Kanıtım yoktu sağolsun tekrar eklemiş
    Ekran görüntüsü alıp şikayet ettim
    Teşekkür ederim hocam