• 19-11-2013, 17:37:18
    #55
    Üyeliği durduruldu
    Dedim ya arkadaşım top leader
  • 19-11-2013, 17:43:59
    #56
    Üyeliği durduruldu
    bunlar tacir tacir...
  • 19-11-2013, 17:59:31
    #57
    4tb 64 tb olayı iyiymiş.
  • 19-11-2013, 23:09:11
    #58
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Eğer bu işi seviyorsan megaholdings olmadan daha çok para kazanırsın. Şirket değil sen isim yaparsın.Ve daha başarılı bir site çıkar ortaya. Eğer amaç para ise host ve domaini ucuza kapatır siteyi html yada wordpress sıradan bir teme ile kurar satarsın.Her ne olursa olsun bu işi bilenlere bırakın kulakdan duyma bilgilerle site olmaz reklam filan hikaye özgün siteye akın bir başkadır. Kodlardan buram buram emek kokar
  • 20-11-2013, 13:37:58
    #59
    Üyeliği durduruldu
    Meryemce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Peki ben banka hesabında bu paraları gördüğümü, yaşantılarında bu lükse şahitlik ettiğimi söylesem fikriniz değişecek mi ? Ve fikriniz değişmeyecekse karşı taraftan ne bekliyorsunuz? Cebinize her ay kazandığı 30 K paradan 1 K 'sını koymasını mı?

    Gerçekten bazı konularda karşı tarafı anlamak istiyorum. Hepimiz bu tür mevzularda adalet olmadığı konusunda hemfikiriz ama bu kazançların sahte olduğu anlamına gelmiyor ki. Kazanıyor mu adamlar, evet.

    Bizi kimsenin kullandığı yok. Bu sizin fikriniz. Siz şu an bunları yazarken dakikada 3 dolar kazanan var, bu sistemden hem de.

    Neyse maksadım tartışmak değil. Eleştirilmesi gereken noktaları eleştirin ama alaya almak size bir şey kazandırmaz.
    Evet bu sistemden milyonlari kazananlar var. ama yuzbinlerce kandirilan gencin parasindan kazaniyorlar !!!
    onemli olan kazananlar degil, nasil kazanildigini.

    umut taciri + umut taciri + hayaller
    bu kadar
  • 20-11-2013, 13:40:41
    #60
    Üyeliği durduruldu
    Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet bu sistemden milyonlari kazananlar var. ama yuzbinlerce kandirilan gencin parasindan kazaniyorlar !!!
    onemli olan kazananlar degil, nasil kazanildigini.

    umut taciri + umut taciri + hayaller
    bu kadar
    Doğru diyorsunuz. Tasvib etmiyorum.
  • 20-11-2013, 18:59:34
    #61
    Kandırırsan kazanırsın abi bu kadar basit
  • 21-11-2013, 03:53:19
    #62
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    geçen hafta sınıftan iki eleman geldi açtılar laptop ı slaytla beraber başladılar anlatmaya.Şu kadar ücret veriyorsun başlıyorsun sonra en basitinden 2 kişi buluyorsun ( tabi ben o bulma kelimesinin kandırma kelimesi olduğunu daha slayta başlamadan çözmüştüm) . O 2 kişi sana şu kadar dolar sonra onların bulacağı bu kadar falan fistan diye uzattılar.

    Arkadaş 404 gibiler bırakmıyorlar da.En son dedim hadi arkadaşlar başka zamana kısmetse sizi dinlerim, bu hafta vize haftası şimdi bununla kafa yoramam dedim en son kalkarken de ben sizin aradığınız adam değilim dedim.Şu 3 gündür sanırım unuttular beni görüyorlar ama devam etmek sunuma akıllarına gelmiyor.Ya da benden vazgeçtiler. Oleyyy
  • 21-11-2013, 03:55:29
    #63
    Ahaha Benzer bi durumu bende yaşadım, sınırsız falan diye ballandıra ballandıra anlatıyordu.. "Nasıl yani şimdi ben buna upload sitesi kurabilir miyim?" dedim Hayır falan dedi, "eee hani sınırsızdı?" sonrası 404.