• 30-10-2013, 01:42:48
    #1
    Arkadaşlar bugün link aratması yaptım ve 7 tane hacklink atılmış siteme. Yani sitemin linkleri başka sitelere p*r*n* kelimesinde link atılmış. Kimseylede dalaverem olmadığı için birinin kasten yapacağını zannetmiyorum ama kelime biraz sağlam sanırım yapan kişi üst sıramdaki rakip. Diğerleri ingilizce oyun siteleriydi biride bu sitede arkadaşla bir görüşmek istiyorum. Tanıyan, bilen, duyan varsa bir telefon numarası verebilirse arkadaşla görüşmek istiyorum.

    www.oyunoyna3.net
  • 30-10-2013, 01:49:57
    #2
    Disavow links ekle istediği kadar eklesin bişey olmaz
  • 30-10-2013, 01:50:07
    #3
    . Kimseylede dalaverem olmadığı için birinin kasten yapacağını zannetmiyorum

    Emin ol kasten yapılmıştır
  • 30-10-2013, 01:52:55
    #4
    Site 1 ay önce bendeydi şu anda oyun oyna kelimesinde 2. sırada galiba. Fakat sattığım arkadaş böyle bir şey yapacak kapasitede birisi değildi.

    Forum nicki @ebubekir olarak geçiyor. Ayrıca başka şehirde üyeliği olan bir kardeşi var. Nicki @medkir onun da.

    Sunucu aynı sunucuda hala direk transfer ettik başka hesabına. Yarın gerekirse ulaşır durumu iletirim. Müftülükte çalışıyor kendisi yanılmıyorsam.
  • 30-10-2013, 01:57:45
    #5
    Yanlışlıkla hacklink mi ekleniyormuş?
  • 30-10-2013, 03:12:44
    #6
    Arkadaş şahsıma yönelik kasten yapıldığına inanmıyorum demek istemiş. Hacklink rakipler tarafından düşmek kastıyla yapılır bunu da arkadaş belirtmiş zaten. Geçmiş olsun.
  • 30-10-2013, 05:51:54
    #7
    arkadaşım geçmiş olsun. Arkadaşın belirttiği gibi siteyi biz satın aldık ama sizin dediğiniz şey bizim sitede de mevcut idi son anda farkettik. Benim konu ile uzaktan yakından alakam yok ama yapabileceğimiz bir şey varsa göreve hazırız.
  • 30-10-2013, 19:27:56
    #8
    LG700 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Disavow links ekle istediği kadar eklesin bişey olmaz
    Hocam bunu nasıl ekleyeceğiz biraz bilgi verebilirmisin?
    ebubekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaşım geçmiş olsun. Arkadaşın belirttiği gibi siteyi biz satın aldık ama sizin dediğiniz şey bizim sitede de mevcut idi son anda farkettik. Benim konu ile uzaktan yakından alakam yok ama yapabileceğimiz bir şey varsa göreve hazırız.
    Hocam arkadaşın dediği sıfattaki bir kişinin bunu yapacağını inanmıyorum. Zaten fark ettiyseniz ben konuyu suçlamak amacıyla değil bilgi almak amacıyla attım. Sağlam bir siteye insan hacklink atmaz galiba. Hemde xyz kelimesinde. Sanırım sende linkleri silmişsin hocam. Dışarda olduğumdan telefondan girebildim oda yazamadım ancak giriş yapabildim. Ayrı yeten birde inceleme yaparsan hocam nerden giriş yapıp eklediğini senin için daha iyi olacaktır diye umuyorum. İlgin içinde çok teşekkür ederim, diğer sitelerden de kaldırıldı zaten linkler. Google görmeden silindi çok şükür.
  • 30-10-2013, 19:36:32
    #9
    geçmiş olsun benim sitede de xyz linkleri vardı. Ama nasıl yapıldı kim yaptı onunla ilgili hiç bilgim yok. Bilsem siteyi de almazdım zaten. Sonucu ne olacak bilmiyorum ama ya size ya bana zarar vereceği kesin.
    Allah kötüye fırsat vermesin. Canım çok sıkıldı bildiğiniz gibi değil.