Her sermaye şirketine web sitesi kurma zorunluluğu getiren tasarıya göre, şirketler, siteye şirketle ilgili bilgiler, belgeler, raporlar, tablolar ve çağrılar yerleştirebilecek. Sermaye şirketleri, web sitelerinde yanlış bilgilere yer vermeleri durumunda cezai ve hukuki sorumlulukla karşılaşacak.
Sermaye şirketlerinde müdürler kurulu ve yönetim kurulu toplantıları ile şahıs şirketleri, limitet şirketler ve paylı şirketlerde ortaklar kurulu veya genel kurul toplantılarının, online yapılması da mümkün olacak. Online toplantıda alınan kararlar geçerli kabul edilirken, kararlar, güvenli elektronik imza veya daha sonra atılacak fiziki imzayla kayıt altına alınabilecek.
Arkadaşlar burada Anlatılan Sermaye Şirketleri Kimleri Kapsıyor ? Bir türlü anlamadım...
Hangi Sektorü Kapsiyor Kısaca ?
Her Şirkete Web Sitesi Zorunluluğu Geliyor
14
●1.010
- 05-01-2008, 11:57:19Her şirketin Sermeya Göstermesi Mecburi Bütün ltd.şti lerini kapması gerekiyor
- 05-01-2008, 13:30:32Üyeliği durdurulduwebmasterlara değil bunu düzeltelim web tasarımcılara!bibakarmisin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle