• 30-05-2013, 18:21:21
    #1
    Arkadaşlar yeni bir sunucu aldım ve eski sunucumdaki wordpress sitemin yedeklerini alıp yeni sunucuya taşıdım. Ama hata verdi.

    Hata:

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home4/kullanıcıadı/public_html/wp-config.php:1) in /home4/kullanıcıadı/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 876

    siteadi.com
    siteadi.com/wp-admin
    www.siteadi.com/wp-admin linklerinde bu hatayı veriyor. Ama www.siteadi.com linkinde siteye giriyor. Sorunun çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 30-05-2013, 18:36:01
    #2
    Hocam şöyle bir kaynak buldum denedinmi ?

    “Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/xxx/public_html/wp-content/themes/temanız/includes/theme-functions.php:1) in /home/xxx/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 866″

    Neyse hemen araştırmaya koyuldum çözümü internet deryasında. Çözüm yolunu buldum ve başkalarına da faydalı olsun istedim.
    >İnternette ararken bulduğum ilk çözümde bu hatanın wp-config.php dosyasından kaynaklandığından bahsediliyordu.

    Çözüm ise wp-config.php dosyanın notepad ile açılıp UTF8 veya ANSI kodlamasıyla kaydetmemizi söylüyordu. Fakat ben bunu denedim bu işe yaramadı.
    >Diğer bulduğum çözüm ise işime yaramıştı. Bu çözüm yolunda ise wp-includes/pluggable.php dosyasını notepad ile açarak en başına
    <?php ob_start(); ?>
    kodunu ekleyerek sorundan kurtuluyoruz.
  • 30-05-2013, 18:58:46
    #3
    denedim ama sorun yine devam ediyor.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:58:46 -->-> Daha önceki mesaj 18:41:29 --

    Sorunu çözdüm. Çözümü ise:

    pluggable.php dosyasını bir metin editörüyle açın, kaydederken kodlama türünü Ansi olarak kaydedin. Olacaktır yüksek ihtimal. Yine de olmazsa wp_config dosyasını da ansi olarak kaydedin. Bu sefer olacaktır. Dosyalar zaten ansi ise bu seferde tam tersi utf yaparak deneyin.