• 03-12-2007, 18:14:13
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Arkadaşlar msn imde kayıtlı olan arkadaşlarımdan ikide bir yazı geliyor:

    Bu adrese baksana

    http://www.bedava250kontor.com/

    Ve arkadaşlarımı arayıp durumu sorduğumda şunu tespit ettim.Msn ninden bu şekilde yazı gelenlerin %100 ü msn şifresini msnde kim engellemiş sitelerine vermişler.Verdiğim adreste zaten limitsizvideo ya gidiyor.limitsizvideo sisteminin de kime ait olduğu forumda belli.Bu sistemi yöneten arkadaştan istediğim id no (1998 id nosu ) ile spam ı yapan arkadaşı tespit etmesi ve uyarması onu.
  • 03-12-2007, 18:18:51
    #2
    böyle birşey varsa tam bir terbiyesizlik artık insanlar para için ne yollara başvuracaklarını şaşırdılar...
  • 03-12-2007, 18:20:44
    #3
    benim enişteme de oldu bu olay.Ve söylüyorum şifreni almışlar inanmıyor.Herkese otomatik mail gönderiyor ama kendisinin haberi yok
  • 03-12-2007, 18:24:34
    #4
    http://www.bedava250kontor.com/

    Administrative Contact:

    yil, hasim
    murat pasa caddesi
    antalya, antalya 075560
    Turkey
    0232556520
  • 03-12-2007, 18:45:11
    #5
    Msn şifrenizi değiştirin kurtulun bu tarz şeylerden.
  • 03-12-2007, 18:55:39
    #6
    kimengellemis te belli zaten bi hile olduğu
  • 03-12-2007, 19:59:26
    #7
    Misafir
    gü naydııııın
  • 03-12-2007, 20:55:46
    #8
    benim listedeki bi arkadaştan aynı mesaj geliyodu her sabah
  • 03-12-2007, 21:19:49
    #9
    banada geliyordu tıklamadım hiç bir zaman hatta birde ajans diye bir şey geliyor şu sıralar şimdi burdan linke tıkladım msn şifresini değiştireyim mi ?