SMF: Mod Sürüm Sorunu
3
●514
- 22-09-2010, 04:08:24Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Arkadaşlar Smf"de en faydalı modlar hep 1x sürümlerinde ben son sürümü kurdum..Mod yüklemek isterken modun eski sürümde çalışacağına dair uyarı alıyorum.Yine de yüklemek istediğimde forum hata veriyor.Bu modları güncel sürüme nasıl uyarlayabiliriz yoksa modun güncel sürüme yükseltilmesini mi beklemeliyiz?
- 22-09-2010, 04:15:53Üyeliği durdurulduŞöyle örnek vereyim eğer 1.1.5 sürümü için yazılmış modülü 1.1.11'e kurmak isterken bu sorunla karşılaşıyorsanız manuel kurulumdan faydalanarak değişiklik yapılacak dosyalara kodlar uygun bir şekilde eklenebilir.
Fakat 1.1.x sürümüne ait eklentiyi 2.0 x sürümlerine yüklemeye çalışıyorsanız sorun çıkması muhtemeldir. 2.0 sürümlerinde 1.1.x'den farklı bir yapı mevcut. Dediğiniz gibi yükseltilmesini beklemeniz lazım ki zaten birçok önemli modül 2.0 sürümlerine uyumlu hale geldi.