• 06-02-2007, 21:18:34
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Online binlerce oyuncu tarafından aynı anda oynanabilecek tamamen web tabanlı bir veya bir kaç strateji oyununun olduğu bir oyun portalı projemiz var.

    Oyun portalına üyelik ücretli olacak ve üyeler oyun esnasında kendilerine verilen altın, kömür, odun,asker, işçi gibi malzemeleri kullanacak. Oyunda iyi oynayanlar diğer kullanıcıları yendikçe diğer oyuncunun malzemelerine sahip olacaklar. Yenilen ve tüm malzemesini kaybeden oyuncu üyeliği devam edecek fakat oyunları sadece izleyebilecek. Oyunlarda kazanan üyeler, belli bir komisyon kesildikten sonra, yendiği oyuncunun mal varlığının yaklaşık %90 ını kazanacak. 10.000 altın degerine geldiginde bir oyuncu 10.000 altınını paraya dönüştürüp sistemden banka hesabına transfer edebilecek.

    Bu oyunların temel mantığı olacak.

    Oyunlar web tabanlı olacak ve hiç bir program parçası download edilmeyecek. Tüm sahneler ön bellege yüklenerek oynanacak. Oyun oynanırken bir yandanda yükleme devam edeceği için oyuncu sonraki sahnede beklemeden oyuna devam edecek.

    Oyun mantığı turn bazlı olabilir, real time olabilir fakat üzerinde çok konuşulması gerekiyor. Oyun standart 5-10 kişilik platformlarda oynanabilir. Oyuncu eşleşmesi tamamen rastgele olmalıdır.
    Aynı zamanda oyuncular puanlarına göre sıralamada yerlerini alırlar.
    İlk etapta sadece türkçe olarak düşünüyoruz.

    Proje bittiğinde site reklamı Ultrasponsor.com reklam sistemi, Katreklam ve Softreklam reklam potansiyeli kullanılarak tanıtılacaktır. Tabiki daha sonra gerekirse farklı reklam seçeneklerine de başvurabiliriz.


    Konuyla ilgili değerli düşüncelerinizi, önerilerinizi, projelerinizi ve yol göstermelerinizi bekliyoruz.

    Teşekkürler.

    Ultrasponsor.com
  • 06-02-2007, 21:21:24
    #2
    Misafir
    Şuan aktif olarak piyasada çok fazla strateji oyunu var ve hatta bu bahsettiğiniz türde 1-2 proje daha biliyorum.

    Bence bu tür bir projeye HİÇ GİRMEYİN.

    Web tabanlı bir managerlik oyunu(ki bildiğim 2 tane var 2 side şuan aşırı ilgi çekiyor) veyahut gerçek skorları baz alan fantastiktubolun daha ütopik hali çok daha verimli olabilir şahsi fikrim.
  • 06-02-2007, 21:36:26
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Örnek site adreslerini verebilir misiniz. İnceleyelim.

    Proje için karar verdik. Türkiye de bu tarzda bir site olmadığını biliyoruz, doğru mu?
  • 06-02-2007, 21:36:50
    #4
    Misafir
    peki biraz bekleyiniz
  • 06-02-2007, 21:39:20
    #5
    Misafir
    online futbol manager siteleri baya çoğaldı bence çoook ilgi çekici + iyi ödüller vermezseniz şansınız zor....
  • 06-02-2007, 21:41:17
    #6
    Misafir
    bahsettiğiniz site türleri bunlar

    battle-knight.net
    cenkmeydani.com
    savasim.com
    hukumdarlar.com
    muttefik.com (güncelleme arası vermışler)
    palantis.com
    trkgame.net


    bu ilk gözüme çarpanlar bunların sayısını 50 yapabilirim istersen
  • 06-02-2007, 21:44:01
    #7
    Misafir
    T3chn0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    online futbol manager siteleri baya çoğaldı bence çoook ilgi çekici + iyi ödüller vermezseniz şansınız zor....
    Ben buna katılmıyorum yada bilgim yok.Futbol managerlik herkesin kodlayabılecegı bir iş değil bir coder için çok aşırı zahmetli çok detayı olan bir iş olduğu için herkes bulaşmıyor.O bahsettiğiniz ''çoğaldı'' dediğğiniz managerlik sitelerini yazarsanız bilgilenmiş oluruz.


    Ayrıca nweturk mesela dünyanın en çk ilgi gören managerlik sistemi

    http://www.hattrick.org 'tur
  • 06-02-2007, 22:17:47
    #8
    menejerlik, mafya, age of tarzı oyunlar çok fazla var. değişik birşey yapmasanız emeklerinizin karşılığını alamazsınız.
  • 07-02-2007, 00:01:50
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Adresler için çok teşekkürler. Fakat benim anlattığım anlamda çalışan yok gibi.

    Yani paralı üyelik olan ve sonuçta para kazandıran türde.