• 16-04-2009, 12:15:14
    #1
    HDDSERVERS.NET.TR Sahibi DOĞAN MANER Adındaki HIRSIZ
    Tel : 0535 254 88 69
    Adres : Haşim İşcan Caddesi.Efes 2 Apt.No:13 BORNOVA/İZMİR

    hekimabi.com'a Ait AWBS Temaları Satmaktadır. Bu kişiden Hekimabi.com'a Ait Tema Alanları ve almayı düşünenleri uyarıyorum!

    Hekimabi.com'a Ait temalar çalıntı olarak satılmaktadır bu satan kişiler ve alanlar HIRSIZDIR ve bizim temalarımızı satmak gibi bir hakkı yoktur.(bizden alanlarında 3. şahıslara devretme hakkı yoktur)(Özel tema yaptıranlar istekileri kişiye devredebilirler)(bu şahıslardan tema alanların dikkatine!) hekimabi temalarını hekimabi.com dışından alanlar HIRSIZ olarak kabul edilecek gerekli tüm kanuni mücadelenin yanı sıra TELEKOMİNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI na Hosting Firmasına Kullandığı DATACENTER'e Hekimabi temasını kullananlar hakkında ayrıca suç duyurusunda bulunulacak Burada Ve Diğer Hosting Forumlarında Bu siteler Hırsız Olarak İfşa edilecek mevcut site bilgileri tema hırsızlığı belgeli olarak tespit ettirilecektir diğer çalıntı tema kullananların akibetine uğrayacaklardır. Hekimabi ile iletişime geçmeden Kimseden Hekimabi.com'a ait AWBS tema almamalarını kendi menfaatleri açısından herkeze tavsiye ederim! Hosting işini yapacak olanlar güvenilir insanlar olmalıdırlar ve bu tür W A R E Z veya çalıntı temalara yönelmemelidirler.
    Bizim açımızdan bu siteleri kapattırmak kanuni olarak çok kolaydır Temalarımızı izinsiz kullanan arkadaşların emeklerine yazık olmasın.kapattırdığımız adı bizde saklı bir çok hosting sitesi örneği bulunmaktadır.
    Tüm hostingci arkadaşlara Dürüst Ve ilkeli günler Dilerim.
    HEKİMABİ
  • 16-04-2009, 12:36:55
    #2
    Doğan Namer Kılıklı Şahsiyet banada sattı bir adet Hekim Abi Yapımı Temayı

    Adam Tam bir Hokkabaz ya zaten Çalışma Şeklinden Belli ikide bir msn den giriyor çıkıyor flodd çekiyor sıkça yapıyor bunu veyada kendini çok uyanık sanıyor

    Söylenebilecek Bişey yok yani Kalmamış
  • 16-04-2009, 13:13:44
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Bahsedilen kişiyle çoğu forumda karşılaştım.Bozuk Türkçe'siyle bazı işlere kalkışıyor.Neredeyse çoğu WM sitesinde ban yemiş durumda.En azından benim gördüğüm kadarıyla.

    Bu tür emek hırsızlarına talim etmek yerine en mantıklısı temayı asıl kişiden almanız.

    Kınamakla yetiniyorum.
  • 18-04-2009, 10:28:48
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Bu çocuk nerden temaları sağlıyorki ?

    Bir ok kez hekim abi seninle iletişim kurmaya çalıştım kuramladım bence temalar çok pahalı