• 07-09-2008, 19:27:55
    #10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Walla yakaladım hayır butonunu
  • 07-09-2008, 19:30:05
    #11
    ⭐ EN UCUZ CHATGPT 5.5⚡
    Actionscript kullanılmış.. Sittin sene (60 sene) uğraşsanız yakalanmaz. Yakalansa bile uzantısında link yok ben indirip baktım.
  • 22-09-2008, 05:48:08
    #12
    bende epey uğraştım ve sonunda yakaladım ama link yok

    güzel bir çalışma
  • 23-09-2008, 01:27:31
    #13
    irhz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    akradaşım para verme.
    movieclip'inin on rollover function ı içersinde movienin boyutuna göre 2 random değer üreticeksin. (x ve y için. x en fazla width'in y height'in olacak). daha sorna bu değere kaymasını söyleyeceksin button'un kaymaısnı nasıl söyleyecem diyosan onuda ana scene içersine on enterframe içine bir function yazarsın bu x ve y değerlerini atadığın bir değişkenin olur o değişkene yaklaşır button her frame'de.
    sana ücretsiz yapar fla sınıda verirdim ama hem çok üşengeçim hem de kendin yapman daha faydalı olur.
    Arkadasim para verme diye baslamissin lafa, neden ?
    Yapan kisinin emegi para etmiyor mu ?
    Hem kendin yapip göndermeyecek kadar üsengecsin hem de bu isten ekmek yiyenlerin ekmegine engel oluyorsun..
    Üstelik daha istenilen uygulamanin ne oldugunu anlamamassin bile. Istegi yapan kisinin önemsedigi kismi, oylarin sayilmasi vs. butonun kacmasi degil.
    Herkes oradan buradan okudugu 3satirlik bilgisiyle kalkip baskasina akil veriyor ya cildiriyorum.

    neyse.