• 21-06-2018, 23:26:40
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhaba arkadaşlar,
    Sitemizin ek bir subdomainine ödeme sayfası kurulumu yaparak normal ödeme almak istiyorum. Daha önce İyzico, Paynet gibi sistemleri entegre ederek bizzat çalıştırdım ancak burada konu biraz farklı olduğu için sizlerden destek rica ediyorum. Şöyle ki müşteri web sitesine giriş yaparak tutarını kendisi belirleyip ödemesini güvenli bir şekilde gerçekleştirecek. Müşterinin taksit ödemesini aldığınızı düşüne bilirsiniz veya hizmet satışı da olabilir, ancak tutarı müşteri kendisi belirliyor site üzerinden herhangi bir satış yok. Burada biraz karışık kısım arka plan. Arka planda bu yapıda gerçek banka sanal poslarını kullana bilir miyiz?
    Fiziksel mağazada 1 adet pos cihazı var ve içerisinde tanımlı 5 tane banka var diyelim. Örnek anlaşmalı olduğunuz banka Finansbank. Siz finansbank kredi kartı ile alışveriş yaptığınızda ek +2 taksit ve s gibi eklemeler de olabiliyor. Bu senaryoları web'e taşımak istiyorum. Bunun için ayrı ayrı her banka ile mi anlaşmak gerekiyor? Nasıl bir yok izlemeliyiz? Bu konularda tecrübeli yazılımcı arkadaşlarımızdan da ücret ve süre teklifi bekliyorum.
    Herkese iyi forumlar dilerim.
  • 20-07-2018, 01:24:42
    #2
    Benim bildiğim kadarıyla çoğu ödeme kuruluşu o dediğini şeyleri sağlıyor. Örneğin paytr'de farklı bankalar için farklı taksit seçenekleri var. Her banka pos cihazlarındaki tüm özellikleri sanal pos'ta sağlamayabilir. Hangi bankanın hangi özelliği sanal posta sağladığını öğrenmenin tek yolu bankayla görüşmektir. Örneğin finans bank sanal posta +2 taksit, bazı kartlara düşük faiz uygulamak gibi özellikler vardır ama iş bankasında yoktur. Her bankanın sanal pos entegrasyonu ve fazladan özelliklerin entegrasyonu için ayrı ayrı fiyat ve zaman görüşebiliriz. Hangi bankadan sanal pos aldığınızı ve bu poslarda hangi özellikler olduğunu özel mesajdan yazarsanız fiyat ve zaman verebilirim.
  • 20-07-2018, 01:26:43
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Herhangi bir sıkıntı olmaz aktif olarak müşterilerimin hepsini bu şekilde bir hizmet veriyorum yıllardır.