Merhaba Arkadaşlar
Uzun süredir hobi amaçlı joomla ve wordpress ile ilgilenmekteyim.Çoğu zaman Joomla'da istediğim temaları bulamıyordum.Bunun için Artisteer programını satın aldım.Kendi temalarımı yapmaya başladım.Özellikle haber sitesi yapmak istediğimde tema bulamıyordum.Deneme amaçlı bir tema çalışmam oldu. Tamamen hobi amaçlı ve bana göre amatör bir çalışma oldu.Eksikler vs olabilir.Eleştiri ve önerilerinizi buna göre yaparsanız sevinirim. Tema ile ilgili sizlerinde fikrini almak istiyorum.
Site Adresi: www.silifke.gen.tr
Tema Denemesi
4
●3.278
- 13-11-2017, 01:56:23Eline Koluna Saglik, gayet basarili bir Tema olmus.
Tasarim Konularinda iyi olmayan biri olarak söylüyorum
Biraz daha Hareketli seyler olsa sanki daha iyi olur gibi geliyor bana.
SON DAKIKA Butonun kendiside hareketli olabilirdi mesela, daha Dikkat ceksin diye. Sonucta SON DAKIKA Haberler, en önemli gibi birsey.
Bide Üstde Hava Durumu yerlerinda mesela, Bulutlar, Yagmurlu Hava bunu gibi seyler gif olabilirdi.
Yani Hareketli bir Tasarim olsa biraz daha Canli, göze batar durur galiba. Tabi Sahsi fikrim, ama böylede oldukca Basarili duruyor. - 13-11-2017, 02:23:24silifke.gen.tr/index.php/gundem/56-sel-felaketine-aninda-mudahale.htmlmajesty33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Link yapısında sayfa İD önde olması dezavantajdır.- H1 - Toplam 1 Silifke.Gen.Tr (H1 etiket Sayfa link ve başlığı ile alakalı olmalıydı.)
- H2 etikette kontrol edilmeli. (Hatalı kullanım) H5 ve H6 en fazla 2 adet bir şekilde eklenmeli. Benzer konular, Öne çıkan konular tarzında v.s.
- Alt Etiketi Bulunmayan Resimler bulunmakta. Düzenleme yapılırsa daha iyi olur.
- Resimlerde Genişlik ve Yükseklik Değerleri olmaya resimler var. Düzenleme yapılırsa daha iyi olur.
- Sitenizde target_blank etiketi kullanılıyor. Bunun yerine rel=external kod kullanılması düzenleme imkanı varsa yapılmalı.
- "Breadcumbs link" olayını araştırmanızı öneririm.
silifke.gen.tr/images/thumbs/LANGEN-LE-EYREK-ASIRLIK-KARDELK-1_750x375.JPG
Bu tarz isim verilen resimler seo açısından kötü değil tam anlamıyla BERBATTIR. (Aklınızda olsun)
Çalışmanızda başarılar.
Not: Wmaracı, R10 ve site-analyzer.com sitelerinde 1 yazı, 1 kategorinizi analiz edip buralarda çıkan sonuçlarıda kontrol etmenizi öneririm.
Biraz daha Hareketli seyler olsa sanki daha iyi olur gibi geliyor bana.