• 17-07-2013, 00:04:11
    #1
    İlk defa plesk panel kullanıyorum. Sunucuma cPanel'den aldığım yedeği ve siteyi bir türlü kuramadım. Her şeyi yapıyorum ancak site bir türlü çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Muhtemelen veritabanında hata yapıyorum. Pleske özel ayarlar mı yapmam lazım? Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
  • 17-07-2013, 00:06:10
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    cpanelden aldığınız yedeği pleskte çalıştıramazsınız ki.
  • 17-07-2013, 00:12:03
    #3
    Pleski cpanele uyarlayabilirsiniz ama cpanelden pleske yapamazsınız veritabanını oluşturup yüklemeleri kendiniz yapmanız gerek.
  • 17-07-2013, 00:40:38
    #4
    Dereck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Pleski cpanele uyarlayabilirsiniz ama cpanelden pleske yapamazsınız veritabanını oluşturup yüklemeleri kendiniz yapmanız gerek.
    Yüklemeleri nasıl kendim yapacağım? Biraz daha açar mısınız?
  • 17-07-2013, 00:57:36
    #5
    musevvid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yüklemeleri nasıl kendim yapacağım? Biraz daha açar mısınız?
    Cpanelden aldığınız yedeğin içinde .sql dosyası var o dosyayı pleskten açacağınınız veritabanına yüklemeniz gerekiyor. Yine yedek dosyası içerisinde "homedir.tar" adında bir arşiv dosyası daha var onu açıp içerisindeki public_html klasörü altındaki ftp dosyalarınızıda pleskte httpdocs dizini altına atmanız gerekiyor. Daha önce bu işlemleri hiç yapmadıysanız yardımcı olabilirim.