Selam arkadaşlar,
Şuanda bulunduğum firma çok iyi hiçbir sıkıntı yok. VDS özellikleri şöyle:
2 vCores (min 1.500, max 3.000 mhz)
8 GB RAM
100 Mbit
+
100 Plesk domain
Aylık 34
30'a yakın site var. Genelde wordpress yüklü. Çok ziyaretçileri yok.
Bunu mu almamı tavsiye edersiniz, yoksa OVH'den bir dedicated mi alayım? Ne diyorsunuz? OVH'den memnun kalırmıyım, ileride bir sıkıntı olurmu? Çünkü barındırdığım siteler kurumsal. Buna eşdeğer OVH'den bir paket tavsiyeniz ne olurdu?
Düzenleme: Bunun yerine ciddi hizmet veren bir firmayı da tavsiye edebilir misiniz VDS için? Fiyatları uygun olan biryer?
Teşekkürler
VDS mi OVH'den Dedicated mi?
11
●910
- 05-08-2013, 18:39:20Her kaynakları paylaşımlı olan bir sanal sunucu ile kaynakları size ait olan bir dedicated sunucu arasında ciddi farklar vardır, şu anki ziyaretçinizle sorun olmayabilir ama hep aynı ziyaretçi sayısı ile mi devam edeceksiniz, elbetteki sitenizi büyütme daha çok ziyaretçiye hizmet verme gibi çabalarınız olacaktır, sanal sunucu ile bir yere kadar gidersiniz ama altyapıyı şimdiden sağlam tutup kendi sunucunuza geçmeniz her anlamda size avantaj sağlayacaktır. Yalnız sunucu seçimini dikkatli yapınız, sanal sunucudan sonra gidip atom işlemcili bir sunucu almayın durum daha kötü bir hal alabilir.
- 05-08-2013, 18:39:58Üyeliği durdurulduovh ucuz. 34 ya 8 gb aliyorsan ovh de 24 gb alirsin. (tam fiyatlarını hatırlamıyorum ortalama söyledim) ileriye dönük düşünüyosanız kendi makinanızı alın. ama vds hizmetiniz sağlam kaliteli ise 8 gb de yetiyorsa maddi problemde yoksa kalmanızı tavsiye ederm
- 05-08-2013, 18:49:13Üyeliği durdurulduNeden acaba ?MahsumCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samsung Galaxy S3 tapatalk 2 ile gonderildi.
Yazim yanlislari varsa affola. - 05-08-2013, 19:02:19Bende redstation pişmanlıktır diyerek ortamı geriyorum mahsumMahsumCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle