Sırf yorum yapmak için uygulamayı indirdim yoksa kitaplardan nefret eden biriyim. Ama yazım hayatında adam akıllı kitap okumamış biri için güzeldir. Hemen konuya geçeyim. Çok acımasız yorumlar gelecek ağır spoiler geliyo ;
Landscape açılış ekranında logoyu göze iyice sokun derim çok küçük kalmış. Sade logo ve logo ve yazı beraber olabilir.
Ana ekranda ikonlar yazıların üstünde duruyor. Hoş değil.
Tasarım yasalarına göre ikonlar metinler ile birlikte daha anlaşılır olur. Kural 24 ü ihlal ettiniz.
Menüler tepe noktada değil kullanım açısından alt taraflarda olmalı siz sol üste almışsınız. Çok kötü.
Bilimsel olarak insanların yüzde 60 ve fazlası sağ eli ile kullanıyor tek bir el ile ve baş parmağında bir uzanma sınırı var. Alt ve orta alanı başparmak rahatça tarayabilir. Ancak üst noktalara parmağınızı götüremezsiniz. Eğer telefon parmak boyunda değilse.
Ekle adında bir sekme var tek başına duruyor onu merkeze alın.
Daha 2. alıntıyı okuyorum dolaşımla beraber 4 tane reklam yedim.
Rastgele çevir özelliği hoşuma gitti. Sırf bunun için uygulamayı silmeyebilirim.
Yazarlar Kitaplar isimli bölümde daha hoş bi tasarım yapabilirsiniz. En kötü AI dan birşeyler çıkartırsınız ya da ne bileyim svg icon olabilir.
Ne olursa olsun şunu aklınızdan çıkarmayın. İnsanlar web siteleri ya da uygulamarda geçirdikleri deneyimlerin benzerlerini yaşamak ister. Gerekiyorsa en popüler yerlerden kopyalayın taklit edin. Birebir aşırmayın tabi ama anladınız siz beni ve aynı insanlar bir bölgeyi terk etmek sonucunda çok hızlı hareket eder. Uygulamalarınızı silmeleri sadece 1 saniye. Ve alternatif olarak bir sürü farklı site ya da uygulamalara giderler. Çünkü seçenekleri çok fazladır.
Herşeye rağmen tüm çalışmalar taktir edilmeli. Sonuçta kim bilir ne kadar emek harcadınız uykusuz kaldınız. Ama bu dediklerimi bence değerlendirin. Hepsi daha iyi hale getirmeniz için. ve 15 dakikamı yedi.

Bunu ticaret için yazmadım ama günün birinde düşünürseniz ekranlarınızı yeniden tasarlayabilirim.