• 12-12-2021, 11:19:43
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Merhabalar,
    Arkadaşlar 4 yıllık bir ilişkim vardı. Kız arkadaşımla aramız çok iyiydi. O bazı hatalar yaptı. Çok sevdiğim için sineye çektim. Sonrasında 02.12.2019'da askere gittim. Askerden geldikten 3 gün sonra kız arkadaşımla ayrılmak zorunda kaldım. 02.06.2020'de askerden gelmiştim. 05.06.2020'de de ayrıldık. Askerde bir boklar yedim. Hatalıydım. Ayrıldıktan tam 10 ay sonra geri barıştık. 16 mart gibi. 2 ay öncesine kadar beraberdik. Dedi ki artık evlenelim 4 yıldır konuşuyoruz daha da uzatmayalım dedi. Tamam dedim. Annemle tanıştırmak istiyorum seni dedi. Annesi beni son 1 senedir biliyor ama hiç yüz yüze görüşmemiştik.
    ----
    Bir cafe belirledik. Annesi, kardeşi ve kız arkadaşım geldiler. Oturduk güzelce sohbet edeceğimizi düşünüyorum tabii ben. Annesine kız arkadaşımdan daha güzel olduğunu çok iyi kalpli birisi gibi göründüğünü felan söylüyorum. Çünkü iyi de bir kadın izlenimi vermişti. Yalan olmasın kadının 2. ya da 3. cümlesi ne iş yapıyorsuna geldi. Bu arada kız arkadaşım ve ben "Beden Eğitimi Öğretmeniyiz(Atanamayan) aynı zamanda ben Yüzme ve Kayak Antrenörüyüm" Kız arkadaşım 3200 TL maaş ile öğretmenlik yapıyor özel bir okulda. Neyse annesine bir firmada E-Ticaret sorumlusu olduğumu söyledim. Ne dese beğenirsiniz ? - İşin iyi değilmiş. Kızım alışverişi çok sever yetecek mi senin maaşın dedi. Kız arkadaşım annesine benden için o benden daha tutumlu parayı nasıl harcayacağını bilir, dedi. Sohbetin devamında ise sözlerine tekrarlaya tekrarlaya şöyle söyledi; İşinin bir garantisi yok, yarın birgün işten çıkarırlarsa ne yapacaksın. İşin de iyi değilmiş dedi. Polis olsak, asker olsak, ya da jeff bezos olsak, elon musk olsak 1 dakika sonrasının da garantisi yok. İşin iyi değil kötü meselesini saydım 5-6 kere söyledi. Ben annesinden oğlum abdestli namazlı mısın ? kızımı ele güne muhtaç eder misin ? açta açıkta kor musun ? Ona sahip çıkabilir misin ? içkin sigaran var mı demesini beklerken kadın sadece işten ve güçten bahsetti. Masadan kalkmamak için kendimi zor tuttum. Sonrasında kız arkadaşıma dönerek; Annene benim işsiz olduğumu, çalışmadığımı ya da boş gezdiğimi felan mı söyledin dedim. Hayır çalıştığını biliyor dedi. Arkadaşlar 6 yaşımdan beri çalışıyorum. Elimden birçok iş gelir. "Taşı sıksa suyunu çıkartır" deyimi benim için söylenmiş olabilir çünkü öyle bir insanım. Ailesine bağlı, sevdiklerine bağlı, naif bir insanımdır. Ne alkolüm, ne sigaram ne de başka bir kötü alışkanlığım var. Annesinin sadece iş güç sorması o kadar çok zoruma gitti ki anlatamam. Bir de annesi şunu söyledi. Biz kız arkadaşımla polisliğe hazırlanıyorduk ben puan alamadım o aldı mülakatları vs geçti ama giremedi. Annesiyle görüştüğüm zaman da açıklanmasına 2 hafta felan vardı. Aynen şunu söyledi; "Yarın birgün kızım polis olursa ne yapacaksın ?" dedi. Ben de Allah büyüktür dedim.

    ----
    Görüşmemiz bitti kalktık evlerimize gittik. Sonrasında ben bu yaşananları yakın çevremdeki iş arkadaşlarıma ve normal arkadaşlarıma anlattım. Hepsi "acilen kızı bırakmam gerektiğini sadece kızla değil annesiyle, ailesiyle ve akrabalarıyla da evleniyorsun dedi." Çünkü böyle bir kaynana evlendiğinizde de sizi rahat bırakmaz. Sürekli seni ezmeye çalışır dedi. Tabii ben de kendimi çok kötü hissediyorum. Yıllarca sevdiğim kadının annesi beni küçük gördü. Kafamda birçok şey kuruyorum. kız arkadaşım da beni sıkıştırıyor. Sen de annene söyle annemle tanıştığını evlenelim artık dedi. Aradan 1-2 hafta geçti ben anneme anlatamıyorum. Çünkü kız arkadaşımı çok seviyor. Anlatsam böyle bir şeyi kesinlikle istemeyecek. Artık kaçacak yerim de kalmadı anneme anlattım. Ben de kız arkadaşıma aynen şunları söyledim. "Anneme olanı ve biteni abartmadan anlattım. Kız arkadaşımın annesi ne dediyse harfi harfine söyledim. Annem bunları duyunca kesinlikle istemiyorum. Seni ezerler oğlum boşver dedi" Annemin söylediklerini de harfiyen kız arkadaşıma şöyle belirttim. "Seni seven, her fırsatta gidelim kız arkadaşını isteyelim diyen annem, annenin söylediklerinden sonra istemiyorum oğlum annesi sizi huzursuz eder, mutlu olamazsın dedi." dedim. Kız arkadaşım ise çok sinirlendi bu olaya. Annem senin erkekliğine mi laf söyledi sadece işin kötü dedi neden bu kadar abartıyorsun dedi. Sen evlenmek istemiyor musun benimle dedi. Bu yaşananlardan sonra evlenmekten soğudum yazdım. Sadece ve sadece bunu yazdım. Sabahına kız arkadaşım numaramı silmiş, beni whastapptan engellemiş. İnstagramdan da çıkarmış. 4 gün sonra 2 ay olacak. 2 aydır konuşmuyoruz. Çok özledim ve yazdım 3-4 gün önce. Şu gün şurada şu saatte seni bekliyorum. Gel konuşalım dedim. Kız arkadaşım ise bana "Seninle konuşacak bir şeyim kalmadı" dedi. Kız arkadaşımın annesinin söyledikleri, çevremdekilerin söyledikleri ve annemin söyledikleri kafamı çok karıştırmıştı. Düzgün düşünemiyordum. Ben de 2 ay boyunca yazmadım. Şuan çok özlüyorum. Onun da beni özlediğini biliyorum çünkü "postegro" dan sürekli bana bakıyor. Hergün 2-3 kez profilime giriyor. Nereye gittiğimi ne yaptığımı merak ediyor ki bakıyor.
    Siz söyleyin dostlar ne yapmalıyım ? Seviyor muyum ? evet çok. Annesiyle bir ömür geçer mi ? hayır. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

    Postegro ;
  • 12-12-2021, 11:23:32
    #2
    Hocam acilen erkekadam.org sitesine girip siteyi baştan sonra okumanız lazım.
  • 12-12-2021, 11:24:01
    #3
    Allah kurtarmış.
  • 12-12-2021, 11:25:46
    #4
    Üyeliği durduruldu
    makulsatici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam acilen erkekadam.org sitesine girip siteyi baştan sonra okumanız lazım.
    Hocam bir sürü şey var neye bakacağım
    bbthns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah kurtarmış.
    Gerçekten öyle mi hocam.
  • 12-12-2021, 11:26:28
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Dünyada bir tane kadın yok. Evlenince bosanmakda öyle kolay değil hele çocuğun olursa, sürekli kendinden ödün vermen gerekir. Kafa yapısı öyle olan bi kayınvalide ölene kadar sana çektirecektir. 7 yıllık evliyim. Gerçekten samimiyim söylediklerimde. Dik dur insanın annesi babası ölüyor acısını unutuyor, yaşandı bitti de geç. Kıza şimdi tekrar yazılsan mecbur olduğunu bildiği için 5x daha eziyet olacak hayatın. Kendine bı hobi edin, hayatını yaşa.. Kız hiç var olmamış gibi sana ulaşmasını engelle. Bu yazdıklarım şuan sana çok zor gelecek ama insan beyni çok garip uygulamaya geçince aa yapabiliyormusum diyeceksin. Umarım beni dinlersin. Yoksa çok pişman olacaksın..
  • 12-12-2021, 11:26:47
    #6
    angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam bir sürü şey var neye bakacağım

    Gerçekten öyle mi hocam.
    Benim de 5 yıllık ilişkim var annesi babasıyla tanışalı 1 sene oldu daha. Ne ilk gün ne de sonrasında işsiz ve yeni mezun olmamı yüzüme vurmadılar. İş bulun evlendirelim hemen sizi dediler. Hala daha öyleler yani.
  • 12-12-2021, 11:27:22
    #7
    Yanlış anlamayın da, zaten siz bireysel karar verecek seviyeye gelememişsiniz ilişkinizde. İlişkinin oyuncuları siz, yönetenler anneleriniz olmuş. Sağlıklı bir ilişki değil bu. 4 yıl diye düşünmeyin, zararın neresinden dönseniz kârdır.
  • 12-12-2021, 11:28:22
    #8
    Biz Türkler gerçekten insanları mutsuz etmekte üstümüze yok… ilişkiniz musmutlu bir son ile biteceken safi mutsuzluk ile bitmiş. Şimdi tekrar barışırsanız sizin aklınıza bu tatsız olay sürekli gelecek ve kız arkadaşınız ailesiyleyken mutsuz olacaksınız, eğer barışmazsanız ikiniz de birbirinizin içinde ukte kalacaksınız, başkasıyla en ufak bir sorunda acaba onunla olsaydı Nasıl olurdu diye düşüneceksiniz.. keşke Türk aileler saçma sapan şeyleri düşüneceğine çocuklarını nasıl daha mutlu edebileceklerini düşünseler.
  • 12-12-2021, 11:28:29
    #9
    Sevmenin kaç yıllik oldugu onemli değil, 20 yillık evlilikler bitiyor. O yüzden kalbine göre daha hayırlı biri cıkacaktir eminim. Anne baba sözü dinlemek önemli çünkü bizim goremedigimiz bazı seyleri daha net görebiliyolar özelikle evlilik konusunda. Büyük konusmayayım evli degilim ama annem evlenme dedigi kisiyle evlenmem gerci uzaktan boşaması kolay ama Allah hepimize ilk onceligi para olan birini cikarmasın insallah