Evet arkadaşlar dikkatsizligim yüzünden 10 bin TL'lik bitcoinim başka bir hesaba aktarıldı.
Normalde pek cracklı program kullanmam ancak tek seferlik photoshop kullanmam gerekiyordu ve full olanını indirim internetten.
Bugün senelerce bitcoin olarak biriktirdiğim paramı btcturke aktarmak istedim. Btcturkten cuzlan kodumu kopyalayıp diğer siteden yapıştır yaparak tüm bitcoini gönderdim. Paranın 1 saat geçmesine rağmen gelmemesi üzerine kontrol ettim ki bitcoin adresi benim kopyaladigimdan farklı bir adres.
İndirdiğim photoshop programında virüs varmis. Bitcoin adresini kopyalayinca otomatik farklı bir adres kopyaliyormus.
Nasil dalgibligima geldi nasıl gitti anlamadım. Senelerce a kısarak biriktirdiğim para bir anda yok oldu.
Yani diyeceğim şudur ki siz siz olun ***** program indirmeyin.
Dikkatsizligim yüzünden 10bin TL çöpe gitti. Dikkatli olun
67
●4.449
- 17-06-2020, 11:55:22Hocam ben de aynı programı indirdim, nereden indirdiğinizi, program versiyonunu vs hatırlıyormusunuz?
- 17-06-2020, 11:58:13Üyeliği durdurulduHocam geçmiş olsun. Hangi siteden indirdiğinizi yazarsanız gören arkadaşlar önlem alabilir.