serdar42m adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Hakkınızı Helal Edin
71
●9.032
- 19-01-2020, 12:33:49Dün akşam 2 kedi olusu birakmislar yola. Sanırım vakit bugun.
Olup olmeyecegımı bılmek ıstıyorum.
Allahım bana bır cıkıs yolu bır kurtulus goster. Tek ıstegım cumhurbaskanımızla babamın konusması ve tedavıye baslanması. Ben bılmedıgım farkında bıle olmadıgım sey yuzunden olmek ıstemıyorum
Dostlar merhaba. Bugün diğerlerinden farklı bir gün oluyor. Öğlen yattıktan sonra sanki tedavi oluyormuşçasına kendimi iyi hissettim. Umarım takıntılarım bir an önce geçer ve sağlığıma kavuşurum. Kırdığım üzdüğüm herkese sevgiler.
- 19-01-2020, 17:02:47Onur89TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne güzel haber onur, daha iyi olacak her şey. - 20-01-2020, 03:49:08tabii burada anlattıklarına göre konuşuyorum lütfen yanlış anlama kıyaslamıyorum kesinlikle.
benzer bir hastalıktan çok kötü sonuçlara maruz kalmış bir arkadaşım var. bazı şeylere gözümle şahit olmasam kesinlikle ikna olamazdım.
her zaman beterin beteri vardır. bahsettiğim arkadaşım bir şeylerle mücadele etmekten kaçmadı ve sürekli daha fazla bunlardan kurtulmak, geride bırakmak için çabaladı.
sonucunda ise şu an gayet düzgün bir hayatı var. sadece bir şeylerin senin istediğin şekilde gerçekleşeceğini ve bu durumu atlatacağına emin olmalısın.
umarım bu durumu atlarsın ve her şey gönlünce olur. - 20-01-2020, 10:14:39Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Rabbim yar ve yardımcınız olsun...