• 05-09-2017, 04:38:19
    #1
    Üyeliği durduruldu
    RHSBİLİŞİM
    2 yıl önce Ahmet abimle tanıştım, zor şartlar altında geliştirdiğim projemi almak istedi ancak alım esnasında maddi sıkıntıdan dolayı alamadı ve ben bunu duyunca hayatın bittiğini düşündüm çünkü sevdiğim insan hamileydi ve Ailelerimizin bundan haberi yoktu üstelik karnı şişmeye başlamıştı her şey alt üst olacak derken Ahmet abimin hızlı yardımından dolayı proje satıldı ve o parayla eşimi alarak memleket değiştirdik evlendik, şuan 1 bucuk yaşında prensesler gibi kızımız var Allah bize bağışlasın.
    Ahmet abi sayesinde satılan projeden gelen para ile ev tuttuk, evlendik nikah kıydık derken paramız bitti oturduk çok şükür dedik


    Ben 6 tuşu eksik bozuk bilgisayarımla yeni projeler yapmaya devam ediyorken aynı zamanda elektrikli sobayı ters yatırıp eşimle üzerinde makarna pişirmeye çalışıyor saatlerce aç oturur makarnanın pişmesini beklediğimiz günlerle geçiyordu

    derken, beklenen gün geldi

    Bebeğimizin geleceği gün hanımı hastaneye götürdüm aslında o gün her ne kadar eşim bilmesede biz evden kovulmuştuk kirayı veremediğimiz için, işte o gün bilmedik bir memlekette eşi hastanede bebek dünyaya getirmekle mesgul bense sahilde oturup "Allahım bana yardım et sana sığınıyorum diye" ellerimi açmakla mesguldum ve o günü hiç unutmam r10 üzerinden gelen bir telefonla o zamanın parası 3000 lira ile bir proje isteği gelmiş isteği yapan kişi aynı gün parayı göndermişti o an nefes dahi almadan hızlıca yeni ev tuttum ve hanımım ile bebeğimi gidip hastaneden alarak yeni evimize götürdüm hanıma sadece bu ev daha geniş diyerek ev değişikliğinin ayrıntısını geçiştirdim ve projeyi tamamlayarak arkadaşa teslim ettim yeni projeler için 6 tuşu eksik bilgisayarımla adeta savaşıyordum.

    derken,

    Eşimle olan yalnızlığım ve tek başımıza olmamızın yani arkamızda kimsenin olmamasından ötürü iyi günlerimiz hep kısa sürer ve abartısız 24 saat bozuk bilgisayar ile çalışmakla mesguldum

    derken,

    burada ismini hatırlamadığım Olcay, istanbuldan yanıma gelen Salih, Mechulsun, Metin, Akif, istanbuldan yanıma gelen Ercin, Tolga, Ümit,Umut, Emin,Hakan ve ismini sayamadığım bir çok abilerim ve Konyadan yanıma gelen çok kıymetli Ali kardeşimle Allah peş peşe tanışmayı nasip etti, maddi manevi her zaman destek oldular bir çoğunun hala alacağı varken dostluklarını esirgemediler

    sonra,

    Yeni doğmuş, hasta bebeğimizin rıskı olan 25 bin liramız çalındı, tekrar düştük ancak tekrar kalkmamız uzun sürmedi çünkü artık yalnız değildik arkamızda kocaman dostlarımız vardı

    Özetle,

    şimdi 1.5 yaşında 1 kızımız ve olmayan Ailemizin yerini alan onlarca dostlarımızında sayesinde dimdik ayaktayız

    Proje geliştirdik aldınız, Proje verdiniz destek sağladınız, yeri geldi projeniz aksadı, bitmedi uzadı desteklerinizi esirgemediniz, alacak verecek bahsi etmediniz üstelik durumumuzu bilmeden yaptınız.

    R10 ailesinden her kim olursa olsun Antalya'ya yolu düşeni muhakkak ki yemek yemeğe bekleriz

    Size en büyük duam Allah sizin karşınıza sizin gibi dostları çıkartsın, Allah hepinizden razı olsun sizin gibi dostlarımızı başımızdan eksik etmesin. (Amin)

    Şimdi,

    Allaha çok şükür
    Huzurlu bir ailem, her sabah bugi bugi diyen kızımın verdiği moral, İyi bir çalışma ortamı ve tuşları tam olan bir bilgisayarın başındayım.

    Sebep olan herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun.
  • 05-09-2017, 05:43:22
    #2
    Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten de zor günler geçirmişsiniz

    Geçirmiş olduğunuz zor günlerin tekrarı olmaz inşallah. Kızınıza sağlıklı huzurlu başarılı yıllar

    İyi çalışmalar
  • 05-09-2017, 06:08:05
    #3
    Hep söylerim. Her karanlığın aydınlığı vardır. Umduğunuz gibi bir yaşam sürmenizi diliyorum. Çünkü verdiğiniz mücadeleyle bunu fazlasıyla hak etmişsiniz.
  • 05-09-2017, 08:37:55
    #4
    Allah gücünü eksiltmesin.
  • 07-09-2017, 00:20:41
    #5
    @RHSBILISIM; Ahmet abim adamdır.

    Allah kızınıza uzun ömür sağlık ve sıhhat nasip etsin.
  • 07-09-2017, 00:23:29
    #6
    Allah uzun ömürler versin. Üzüldüm biraz. Allah yardımcınız olsun.
  • 07-09-2017, 00:29:32
    #7
    Umarım her zaman aynı irade ile hayata devam edersiniz hocam. Umarım kızınız iyi bir şekilde büyür. Her zaman mutlu olun, gerisi olur gider. Önemli olan iradeli olmak ve vazgeçmemek.
  • 08-09-2017, 18:08:45
    #8
    Allah yardımcınız olsun. Mutluluğunuz daim olur inşallah.
  • 08-05-2018, 08:39:38
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Aşk var, ajitasyon var, çocuk var, din sömürüsü var daha ne olsun işte. Herşey hazır tokatlayacak birkaç enayi lazım sadece onlarda burayı okuyup geliyordur