• 09-09-2018, 21:44:29
    #46
    Kanka naber konunu gördüm biz nasıl tanışmıştık anlatsana be unuttum çok oldu şikayet konularında mı tanışmıştık ilk @Jurisconsult; Şu nickini regex yaptır

    Kanka bak zamanında birisi bize ne yapmış paint ile https://www.r10.net/1066052508-post18.html
  • 09-09-2018, 22:24:57
    #47
    SEO & PR 5421044962
    Birçok konuda yardımı oldu sevdiğim bir dostumdur
    Yüksek Lisans da ve web hayatında başarılar dilerim
  • 16-09-2018, 18:09:07
    #48
    Çok uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var kendisiyle bu foruma çok emeği olmuş ancak emeğinin karşılığını asla alamamıştır.

    Eski yıllara göre sanki biraz yaşlanmış gibi bir hali var

    Ayrıca bilişim avukatım olur kendisi
  • 16-09-2018, 18:09:46
    #49
    Forumda sevdiğim nadir insanlardan biri
  • 17-09-2018, 12:29:27
    #50
    Trus67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Atatürke olan hassasiyetiniz özellikle konu içeriğinde beni aldı başka bir yere getirdi herkes keşke sizin gibi düşünebilse.
    Bu konuda hemfikir olmamıza sevindim. Atatürkçü gençlerde özellikle üniversitelerde çok ihtiyaç var. İnsanlar bilinçlendirilmedikçe, O'nun fikirlerini anlamadıkça bu düzen böyle devam eder.

    Serkanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ongun'u 2005'den beridir tanıyorum. Kardeşim gibidir. Kardeşimle IRC forumunda tanıştık. Ve daha sonra IRC ve forum ile alakalı birçok projede beraber çalıştık. Tam kafa dengi bir insan. Zaman zaman atıştık fakat konuda da belirttiği gibi çocuktuk o zamanlar. Genel olarak kendimizi geliştirdik, eğlenceli vakitler geçirdik. Her zaman doğrunun, iyinin yanında oldu.

    mIRC Scripting'de oldukça başarılıydı, ki zamanında bırakmasına üzülmüştüm. Bende aynı konuya heves etmiştim. Fakat şimdi ne kadar doğru bir karar aldığını anlayabiliyorum. SEO, HTML, CSS, PHP günümüzün vazgeçilmezleri. Bende geç olsa dönüp dolaşıp, aynı konular üzerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

    SEO konusunda uzmanlığının tartışmaya açık bir konu olmadığını düşünüyorum. Diğer web konularında ise açtığı forum projeleri incelenerek rahatlıkla anlaşılabilir. İstikrarlı bir insandır. Hepsi olmasa da çoğu projede -özellikle vBulletin kullandığı forumlarda- başarılı olmuştur.

    Son olarak zor zamanlarımda yanımda olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Hatta R10'da çoğu kez bana kefil oldu, kardeşime minnettarım. Bunu kimsenin kimse için kolay kolay yapabileceğini sanmıyorum. Buradan da anlaşılabileceği gibi kardeşim iyi gün dostu olduğu gibi aynı zamanda kötü gün de dostudur.

    İnternet aleminde olduğu gibi, mesleğinde de başarılı olacağından hiç şüphem yoktur. Umarım ilişkinde de her zaman mutlu olursun.

    Seviliyorsun kardeşim.
    Ne diyeyim ki sana? İlk okuduğumda bu yazdıklarını, inan duygulandım. Dostumsun, kardeşimsin. Sen de seviliyorsun Serkan'cım.

    OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle konunuzu yeni gördüm. İnsanoğlu elbette hata yapar ve şaşar. O nedenle forumda sizde dahil hiçkimseye en ufak bir kırgınlığım yoktur. Zaten yapı itibariyle kimseye kin güdecek peşine düşecek uğraşacak bir insan değilim. Zamanında her ne kadar bir yanlış durumdan ötürü sorun yaşamış olsakta iyi niyetinizi destekliyorum. Özre veya herhangi bir duruma gerek olmadığını tekrar dile getiriyorum ve hayatınızda başarılar diliyorum.
    Gösterdiğiniz olgunluk için buradan da teşekkür ederim. Dilerim bir gün aramızda bir ticaret gerçekleşir, o vakit artık tamamen bu tatsızlığın üzerine güzel anılar ekleyerek unuturuz.

    corpixx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kanka naber konunu gördüm biz nasıl tanışmıştık anlatsana be unuttum çok oldu şikayet konularında mı tanışmıştık ilk @Jurisconsult; Şu nickini regex yaptır

    Kanka bak zamanında birisi bize ne yapmış paint ile https://www.r10.net/1066052508-post18.html
    Seninle 2012'lerde fırtına gibi esiyorduk kanka, dolandırıcıları karşımızda kılıktan kılığa sokuyorduk. O efsane günler unutulur mu? PayPal/Ukash (şimdi Ukash Paykasa oldu ya neyse) kategorisini epey temizlemişizdir ehehe. Kullanıcı adı değişimi yapılmıyor forumda, yoksa ben de istiyorum.

    Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Birçok konuda yardımı oldu sevdiğim bir dostumdur
    Yüksek Lisans da ve web hayatında başarılar dilerim
    Teşekkür ederim Hüseyin dostum, var olasın.

    Oğuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var kendisiyle bu foruma çok emeği olmuş ancak emeğinin karşılığını asla alamamıştır.

    Eski yıllara göre sanki biraz yaşlanmış gibi bir hali var

    Ayrıca bilişim avukatım olur kendisi
    + Dalga mı geçiyorsun hocam?
    - Evet!

    Hangimiz yaşlanmadık ki Oğuz'um? Sondaki "" ifadesini görene kadar ben de senin yaşlandığını düşünüyordum ama bu ifade bir anda düşüncelerimi yıktı, geçti. Seviliyorsun can dostum.

    FurkanOymak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Forumda sevdiğim nadir insanlardan biri
    Bu kadar mı len? Bu yorumdan dolayı kırbaçlayacaktım ama imzana eklediğin Atatürk'ün sözü kalbimi yumuşattı.
  • 26-09-2018, 20:25:40
    #51
    Merhaba hocam, forumda ticaretten ziyade etik değerlerden ve temel konulardan bahsetmen gerçekten hoş. Şunu yapmayan, üşenen yada çekinen bir çok insan var, eminim onlar içinde feyz olacaksın. Yaşam hepimize inişleri ve çıkışları sunuyor, bu süreçte onlarca insanla tanışıyoruz. Tabii aklımızda yer edenler iyiler ve kötüler öncelikli oluyor. Saygı gerçekten önemli, sende zihnimde yer eden iyi kişiler arasındasın hocam. Açıkçası insanlık, ticaret ahlakı ve etik değerler konusundaki özverin çevrendeki insanlar tarafından her daim takdir edilir diye düşünüyorum. Samimi olman güzel, sektöre senin gibi adamlar fazlasıyla lazım.
  • 26-12-2018, 16:53:57
    #52
    benim bunca yıllık sanal alemde tanıdığım çok olası nadir adam gibi adamlardan işini temiz yapar herkesi dinler fikri varsa beyan eder yoksa boş boş konuşmaz yerinde konuşur örnek bir arkadaştır.